1/25

Maison individuelle 250 m², Centre, Panorama

Panorama
€ 700 000
5+ chambres/pièces
250 m²
3+ bains/douches
Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 11/07/2024
Description

référence: 3468

Κωδικός 3468
Μεζονέτα, γωνιακή , ανεξάρτητη, υψηλών προδιαγραφών, εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής, με πολύ καλό προσανατολισμό, πανοραμική θέα , αποπνέει αίσθηση μονοκατοικίας, διατίθεται προς πώληση στο Πανόραμα στον οικισμό του Νόμου 751. Καλύπτει συνολικά 250 τ.μ. σε 3 επίπεδα και με σοφίτα. Αναλυτικότερα στο 1ο επίπεδο συναντάμε τη ζώνη νυχτός. Υπάρχουν 1 master με μπάνιο και ντουλάπα, ένα 2ο δωμάτιο με 2ο μπάνιο και ένα βεστιάριο. Ουσιαστικά σε αυτό το επίπεδο όπου υπάρχει και η κύρια είσοδος της μεζονέτας υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια, υπάρχει όμως η δυνατότητα για ένα ακόμη. Ανεβαίνοντας συναντάμε το καθιστικό με το τζάκι. Ευρύχωρο, λειτουργικό, ευχάριστο, ηλιόλουστο με μεγάλα περιμετρικά μπαλκόνια. Η κουζίνα από λευκή λάκα , εξαιρετικής ποιότητας , με ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους βρίσκεται σε διακριτική επικοινωνία με το σαλόνι. Η τραπεζαρία εξίσου άνετη και το wc επισκεπτών ολοκληρώνουν την εικόνα των 70 τ.μ. Ανεβαίνοντας η σοφίτα 30 τ.μ. με ικανοποιητικό ύψος , φιλοξενεί ένα δωμάτιο με χώρο για γραφείο και ένα μπάνιο. Εδώ το μπαλκόνι 30 τ.μ. κερδίζει τις εντυπώσεις. Χαρίζει την καλύτερη και απρόσκοπτη θέα στην πόλη. Πρωί η βράδυ, χειμώνα η καλοκαίρι η θέα είναι μοναδική και απολαυστική. Τέλος το ισόγειο αποτελεί ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα 70 τ.μ. Με δική του είσοδο, κουζίνα καθιστικό τραπεζαρία δωμάτιο και μπάνιο. Προσφέρει άμεση πρόσβαση στο κήπο 150 τ.μ. αποκλειστικής χρήσης . Η κλήση του εδάφους και η συνολική επιφάνεια του επιτρέπουν ακόμη και την κατασκευή μίας πισίνας. Διαφορετικά πρόκειται για έναν ικανοποιητικό κήπο με πολλές δυνατότητες . Έναν χώρο που μικροί και μεγάλοι μπορούν να μοιράζονται όμορφες στιγμές. Η κατοικία διαθέτει ατομική θέρμανση αερίου, με θερμοστάτη ανά όροφο, 3 κλιματιστικά, ανελκυστήρα , σήτες, τέντες, συναγερμό και μία στεγασμένη θέση στάθμευσης. Προνομιακή κατοικία, για όσους επιζητούν διαμονή 5 αστέρων, απαράμιλλης αισθητικής. Τιμή 700.000€

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία , διευκρίνιση και ραντεβού. Επισκεφθείτε μας στο www.salvaras.eu και βρείτε περισσότερα ακίνητα, με περισσότερες φωτογραφίες και με την ακριβή τοποθεσία στο χάρτη .Καθώς και τις αποστάσεις από στάση λεωφορείου, σχολεία και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/2012
Σημειώνεται ότι τις περισσότερες φορές, για ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ακινήτου, η ακριβής διεύθυνση που αναφέρεται στην Αγγελία είναι ενδεικτική της Θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.
Φιλικά
Σαλβαράς Γεώργιος
Υπεύθυνος γραφείου
Βενιζέλου 7 Πανόραμα ( Ισόγειο - δίπλα από το εστιατόριο ΚΡΗΤΙΚΟΣ )
Μ +30 6936 913940 Τ +30 2314 008789
akinita@salvaras.eu
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étages du bâtiment
4
Ascenseur
Oui
Superficie
250 m²
Chambres/pièces
5+
Chambres
4
Bains/douches
3+
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Individuel, alimenté au méthane
Autres caractéristiques
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Mansarde
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
Informations sur les prix
Prix
€ 700 000
Prix au m²
2 800 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    2012
  • Chauffage

    Individuel, alimenté au méthane
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur