1/17

Maison individuelle Εθνική Οδός Ηρακλείου-Ρεθύμνου, Μαλεβίζι 71500, Fodele, Gazi

GaziΕθνική Οδός Ηρακλείου-Ρεθύμνου, Μαλεβίζι 71500
€ 450 000
3 chambres/pièces
100 m²
1 bain/douche
Non Ascenseur
Balcon
Meublé
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 29/08/2024
Description

référence: EK-5193879

Μοναδική κατοικία 100 τ.μ. σε πρώτη ζώνη αιγιαλού προς πώληση στη βόρεια Κρήτη. Το ακίνητο βρίσκεται πάνω στην άμμο κι αποτελεί την ιδανική παραθεριστική κατοικία για κάποιον που επιθυμεί να ακούει τον ήχο των κυμάτων πριν κοιμηθεί και μόλις ξυπνήσει. Το μότο στα κτηματομεσιτικά αναφέρει οτι τρεις παράγοντες είναι σημαντικοί για την αξία ενός ακινήτου. Η τοποθεσία, η τοποθεσία και η… τοποθεσία. Το συγκεκριμένο ακίνητο καλύπτει με καταπληκτικό τρόπο και τους τρεις αυτούς παράγοντες. Η απόσταση από τη θάλασσα είναι μίας αναπνοής (κυριολεκτικά) ενώ το ακίνητο διαθέτει και δική του θέση πάρκινγκ, κάτι πάντα χρήσιμο για τουριστικούς προορισμούς.

Στις αγγελίες ακινήτων συνήθως αναφέρονται με ιδιαίτερη ζέση τα χαρακτηριστικά του ακινήτου για να γίνουν πιο θελκτικές. Για το συγκεκριμένο ακίνητο αυτό είναι έως και περιττό καθώς το βασικό του χαρακτηριστικό είναι οτι βρίσκεται πάνω στη θάλασσα, είναι πλήρως νομιμοποιημένο και έτοιμο προς άμεση μεταβίβαση. Παρόλα αυτά, να αναφέρουμε οτι είναι περί τα 100 τ.μ. με εξωτερική αυλή 50 τ.μ., διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, μία κουζίνα και ενιαίο χώρο σαλονοτραπεζαρίας.

Στην περίπτωση που κάποιος δεν το θέλει για προσωπική χρήση, το ακίνητο μπορεί να μετατραπεί σε επαγγελματικό χώρο πάνω στη θάλασσα και ο νέος ιδιοκτήτης να ξεκινήσει την απόσβεση των χρημάτων του από την πρώτη κιόλας ημέρα. Σίγουρα δεν θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα για να γίνει η απόσβεση καθώς η θέση του ακινήτου εγγυάται μεγάλη επισκεψιμότητα και υψηλούς τζίρους.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 349607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Étage
Rez-de-chaussée
Étages du bâtiment
1
Ascenseur
Non
Superficie
100 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
2
Bains/douches
1
Meublé
Oui
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Individuel, alimentation électrique
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs vitrage / métal
  • Exposition externe
Informations sur les prix
Prix
€ 450 000
Prix au m²
4 500 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1985
  • Chauffage

    Individuel, alimentation électrique
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+14 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur