Penthouse Γαμβέτα, 103, Θεσσαλονίκη Ελλάδα, 54644, Mpotsari, Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia

Analipsi - Mpotsari - Nea ParaliaΓαμβέτα, 103, Θεσσαλονίκη Ελλάδα, 54644
€ 150 000
3 chambres/pièces
75 m²
1 bain/douche
Étage 4
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 27/05/2024
Description

référence: 44930

Προσφέρουμε σε εσάς μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ευρύχωρο και φωτεινό διαμέρισμα στην καρδιά της Ανάληψης, Θεσσαλονίκη. Το πανέμορφο ρετιρέ διαμέρισμα, επιφάνειας 75 τ.μ., βρίσκεται στον 4ο όροφο, προσφέροντας ένα εκπληκτικό αίσθημα ιδιωτικότητας και θέας.

Με δύο υπνοδωμάτια, ένα λειτουργικό μπάνιο, μια πρακτική κουζίνα και έναν άνετο χώρο σαλονιού, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει όλες τις ανέσεις για μια άνετη και ποιοτική καθημερινότητα. Η εσωτερική του διαρρύθμιση συνδυάζει λειτουργικότητα με μοντέρνα αισθητική.

Η αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο εξασφαλίζει την ιδανική θερμοκρασία κάθε εποχή, ενώ η πανοραμική θέα προς το νοτιοδυτικό και η μεγάλη βεράντα σας προσκαλούν να απολαύσετε ηλιοβασιλέματα και ανάπαυση.

Η προνομιούχα τοποθεσία του στην οικιστική ζώνη της Ανάληψης προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες της περιοχής. Επιπλέον, η πρακτικότητα του ασανσέρ σας διευκολύνει στη μετακίνηση με άνεση.

Μην χάσετε αυτήν την μοναδική ευκαιρία για ένα διαμέρισμα που συνδυάζει ποιότητα ζωής και επένδυσης. Η τιμή των €150.000 αντικατοπτρίζει την αξία και την προνομιούχα τοποθεσία αυτού του καταπληκτικού ρετιρέ διαμερίσματος. (Το διαμέρισμα χρήζει ανακαίνισης )

site: https://hellas.properties/
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Penthouse
superficie
75 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
4° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Balcon
Coûts
prix
€ 150 000
charges de copropriété
€ 1/mois
Efficacité énergétique
année de construction
1965
état
À rénover
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur