Appartement 2 chambres troisième étage, Nea Filothei, Marousi

Marousi
€ 250 000
2 chambres/pièces
113 m²
2 bains/douches
Étage 3
Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 08/04/2024
Description

référence: 402796

Διαμέρισμα σε καλή κατάσταση, 113 τ.μ. 3ου ορόφου στο Χαλάνδρι, με φωτεινό μεγάλο σαλόνι με τζάκι που είναι και ενιαίο με κουζίνα. Μπαλκόνια μεγάλα περιμετρικά, 2 μεγάλα Υ/Δ, 1 WC και ένα μπάνιο.
Το Χαλάνδρι συνορεύει με το Μαρούσι και τα Βριλήσσια, τον Χολαργό, την Αγία Παρασκευή, το Ψυχικό , τη Φιλοθέη και τον Γέρακα.
Παρά την κεντρική του θέση, συγκροτείται, κατά κύριο λόγο, από περιοχές κατοικίας που φέρουν ακόμα έντονα τα στοιχεία του προαστιακού χαρακτήρα ή, τουλάχιστον, διακρίνονται από χαμηλές αστικές πυκνότητες γεγονός που αποτελεί θετικό στοιχείο έλξης για την οικιστική ανάπτυξη βιώσιμων γειτονιών.
Απέχει 11χλμ από το κέντρο της Αθήνας , 20 χλμ από το λιμάνι του Πειραιά και 25 χλμ από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, WC: 1, Εμβαδόν: 113 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 1990, Βεράντα, Ασανσέρ, Τζάκι, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Όροφος: 3ος, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Γωνιακό, Επιτρέπονται κατοικίδια, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Δ
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
113 m²
chambres/pièces
2 chambres, 2 bains/douches
étage
3° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Cheminée
Balcon
Coûts
prix
€ 250 000
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Δ

Options additionnelles

Contacter l'annonceur