1/16

Maison individuelle Eparchiaki Odos Monemvasias-Neapolis, 1, Pantanassa, Voion

VoionEparchiaki Odos Monemvasias-Neapolis, 1
€ 89 000
1 chambre/pièce
136 m²
2 bains/douches
Balcon
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 13/08/2024
Description

référence: EK-5489165

Ένα όμορφο, παραδοσιακά χτισμένο σπίτι στο χωριό Παντάνασσα της Λακωνίας, γνωστό για την μοναδική βυζαντινή εκκλησία, κτίσμα του 13ου αιώνα της δυναστείας των Παλαιολόγων.

Το ακίνητο χωρίζεται σε δύο αυτόνομα επίπεδα 58τ.μ το καθένα, με ξεχωριστές εισόδους που συνδέονται με εξωτερική σκάλα.Το επάνω επίπεδο αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και κουζίνα/καθιστικό με μεγάλο τζάκι. Διαθέτει επίσης καλυμμένη ταράτσα 20τμ με ανεμπόδιστη πανοραμική θέα που εποπτεύει την ακτογραμμή και την οποία μπορείτε να απολαύσετε όλη την ημέρα.
Το κάτω επίπεδο, που ανοίγει στον κήπο, είχε χρησιμοποιηθεί κυρίως ως αποθηκευτικός χώρος, αλλά μπορεί εύκολα να αξιοποιηθεί ή να αναδιαμορφωθεί για πολλές χρήσεις.
Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει μπάρμπεκιου, τρεις επιπλέον αποθήκες 4τμ η κάθε μία και ένα Wc.
Υπάρχει επίσης στεγασμένος χώρος πάρκινγκ / αποθήκευσης 20τμ.
Το οίκημα βρίσκεται σε οικόπεδο 750τμ με ιδιωτικό μονοπάτι και κήπο.

Κάθε επίπεδο του σπιτιού προσφέρει πανοραμική θέα στον Λακωνικό κόλπο και την Ανατολική Μάνη. Αυτή η ιδανική εξοχική κατοικία χαρακτηρίζεται από το καλό κλίμα, την γαλήνη και την μικρή απόσταση από εξαιρετικούς προορισμούς καθώς απέχει 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη Μονεμβασιά, 10 λεπτά από την πόλη της Νεάπολης και προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλη τη νότια Λακωνική ακτογραμμή, καθώς και στα νησιά της Ελαφονήσου, με την απαράμιλλη παραλία του Σίμου, των Κυθήρων, των Αντικυθήρων, όπως και τη νησίδα Παυλοπέτρι όπου βρίσκεται η βυθισμένη υποθαλάσσια αρχαϊκή πολιτεία. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται ακόμα το ακρωτήρι Κάβο Μαλλιά, το Σπήλαιο της Καστανιάς και το υπό ανάπτυξη δίκτυο περιπατητικών μονοπατιών.
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente
Étage
1
Superficie
136 m²
Chambres/pièces
1
Chambres
1
Bains/douches
2
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Informations sur les prix
Prix
€ 89 000
Prix au m²
654 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Ζ

Découvrez chaque recoin de la propriété
+13 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

Particulier