1/15

Maisonnette excellent état, Kastri, Nea Erithraia

Nea Erithraia
€ 4 500/mois
5+ chambres/pièces
520 m²
3+ bains/douches
Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 11/07/2024
Description

référence: W-02TF4V

Η Engel & Volkers παρουσιάζει προς ενοικίαση αυτή τη μοναδική μεζονέτα που αποτελείται από 5 ευρύχωρα υπνοδωμάτια (το ένα master) 2 ευρύχωρα σαλόνια με όλες τις ανέσεις, το ένα με μεγάλη κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό με εκπληκτική θέα στον Πειραιά και υπέροχα ηλιοβασιλέματα. Μοναδικά χαρακτηριστικά: 2 τζάκια στα 2 σαλόνια, ασανσέρ, 2 θέσεις στάθμευσης, ευρύχωρο playroom, πλυσταριό, δωμάτιο υπηρεσίας, σοφίτα, ηλεκτρικές συσκευές, υπέροχος κήπος. Αυτό το ακίνητο διατίθεται ημιεπιπλωμένο ή μη επιπλωμένο και είναι ιδανικό ακίνητο για οικογένειες που θα ήθελαν να ζήσουν μια ποιοτική ζωή σε μια πολυτελή μεζονέτα. Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης είναι υπό έκδοση.

Η Πολιτεία θεωρείται ένα εύπορο προάστιο τοποθετημένο στους πρόποδες του πευκοδάσους της Πεντέλης, μόλις 4χλμ. από την Κηφισιά και 16χλμ. από το κέντρο της Αθήνας. Η Πολιτεία είναι μια αυστηρά κατοικημένη περιοχή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται να λειτουργούν στην περιοχή καταστήματα λιανικής, εμπορικά καταστήματα και επαγγελματικές επιχειρήσεις.
Η Πολιτεία είναι ένα καταπράσινο προάστιο, περιτριγυρισμένο από δάση, ιδανικό για όσους αναζητούν την αρμονία με τη φύση. Εκεί, συναντάς μεγάλες, πολυτελής βίλες, ενώ είναι η κατοικία πολλών ξένων που διαμένουν και εργάζονται στην Αθήνα όπως επίσης και μερικών από τις πιο ισχυρά επιχειρηματικές και ναυτιλιακές οικογένειες της χώρας. Οι περισσότεροι κάτοικοι είναι αποκλειστικά μέλη σε αθλητικά κλαμπ, όπως το Πολιτεία Tennis Club. Τα ξενόγλωσσα σχολεία είναι εύκολα προσβάσιμα καθώς εξυπηρετούνται από σχολικά λεωφορεία.
Caractéristiques
Typologie
Maisonnette | Propriété de luxe
Transaction
Location
Étages du bâtiment
5
Ascenseur
Oui
Superficie
520 m²
Chambres/pièces
5+
Chambres
5
Bains/douches
3+
Balcon
Oui
Box, places stationnement
2 dans garage/box
Chauffage
Individuel, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Mansarde
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
Informations sur les prix
Prix
€ 4 500/mois
Prix au m²
9 €/m²
Détails des coûts
Caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1997
  • État

    Excellent / Rénové
  • Chauffage

    Individuel, alimenté au gazole
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+12 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur