1/7

Maison individuelle Ακτή Ύδρα, Thermisia, Ermioni

ErmioniΑκτή Ύδρα
€ 358 000
4 chambres/pièces
102 m²
3 bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Meublé
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 21/08/2024
Description

référence: 1-90

Κωδικός ακινήτου: 1-90 - Ερμιόνη Ακτή Ύδρας Porto Hydra Village ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα νεόδμητη επιπλωμένη μονοκατοικία 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 102 τ.μ. σε οικόπεδο 220 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 8 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 350 μέτρα απόσταση από πόλη 10000 μέτρα απόσταση από χωριό 2000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 187000 μέτρα - Τιμή: 358.000 €
Πωλείται στον μοναδικό αυτόν Οικισμό στην Αργολίδα, μόλις 2,5 από την Αθήνα μέσω Κορίνθου-Επιδαύρου-Ερμιόνης , μία νεόδμητη μονοκατοικία που δύναται να παραδοθεί 18 μήνες μετά την υπογραφή του συμβολαίου. Πρόκειται για οικόπεδο εντός του Οικισμού, σε θέση που μόλις αποπερατωθεί η κατοικία θα μπορεί κανείς από τον 1ο όροφο να βλέπει θάλασσα.
Το οικόπεδο είναι 220 τμ και σε αυτό θα ανεγερθεί η μονοκατοικία που βλέπετε στις φωτογραφίες, σε δύο επίπεδα . Ισόγειο: Καθιστικό, Κουζίνα, Χωλ, Λουτρά, Υπνοδωμάτιο, Εσωτερική σκάλα, κλιμακοστάσιο, Εξωτερική αποθήκη, Βεράντες κήπος. Α Όροφος: δύο Δωμάτια, Λουτρό, Βεράντες 20 τμ .

Ο Οικισμός είναι πρώτυπος έχει ξεκινήσει η δόμηση του το 1975 και ολοκληρώνεται τώρα, απαρτίζεται από 32 κατοικίες, έχει 24 ωρη φύλαξη , χώρους κοινόχρηστους περιπάτου και αναψυχής στην έκταση των 200.000τμ περίπου, 2 υπέροχες παραλίες και την μοναδικότητα την προσδίδουν τα πλέυσιμα κανάλια , που εκτείνονται σε μήκος 4 χλμ περίπου, δημιουργώντας 2 νησιά και δίνουν την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να έχουν τα σκάφη τους παρκαρισμένα μπροστά στις οικίες τους ή σε όσους δεν εφάπτονται στο κανάλι να έχουν θέση για το δικό τους .

Σαν τοποθεσία βρίσκεται δίπλα σε 2 ξενοδοχεία / Resorts, το περίφημο Porto Hydra Hotel κ το Hydra Beach Hotel νυν Barcelo .


Μόλις 5΄από το Μετόχι όπου κανείς μπορεί να πάρει το καραβάκι για Ύδρα και 30 από την Κόστα όπου κανείς μπορεί να πάει μονοήμερη βόλτα στις Σπέστες. Σε απόσταση 10 από την γραφική Ερμιόνη και 25 από το Πόρτο Χέλι . Γενικώτερα έχει πολλές επιλογές κανείς μέχρι και να δει παράσταση στην Επίδαυρο ή να απολαύσει έναν καφέ στο Ναύπλιο (1 ώρα διαδρομή) .

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος, επικοινωνήστε μαζί μας , διαθέτουμε κατ΄αποκλειστικότητα τα οικόπεδα αυτά .

Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle | Propriété de luxe
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Étage
Rez-de-chaussée
Ascenseur
Non
Superficie
102 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
3
Bains/douches
3
Meublé
Oui
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, alimentation électrique
Autres caractéristiques
  • Cheminée
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
  • Système TV avec parabole satellitaire
Informations sur les prix
Prix
€ 358 000
Prix au m²
3 510 €/m²
Détails des coûts
Charges de copropriété
€ 100/mois
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

A+

Découvrez chaque recoin de la propriété
+4 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur