Πισίνα
Θέα από μπαλκόνι
Πισίνα
Θέα από μπαλκόνι
Πισίνα
Πισίνα
Κουζίνα
Σαλόνι
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος
Ύπαρξη ανθρώπου
Πισίνα
Θέα από μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
Μπάνιο
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Σαλόνι
1/25
Θέα από μπαλκόνι
Πισίνα

Maison individuelle Ερμιόνη, Thermisia, Ermioni

ErmioniΕρμιόνη
€ 900 000
5+ chambres/pièces
300 m²
3+ bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Meublé

Remarque

Annonce mise à jour le 11/07/2024
Description

référence: 1-74

Κωδικός ακινήτου: 1-74 - Ερμιόνη Πλέπι ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένη μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 300 τ.μ. σε οικόπεδο 1200 τ.μ. μόνο 250 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 4 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2000 με ενεργειακή κλάση Β+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από πόλη 10000 μέτρα απόσταση από χωριό 2000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 187000 μέτρα - Τιμή: 900.000 €
Πωλείται μοναδική καταπληκτική ανακαινισμένη βίλα 300 τμ με θέα θάλασσα σε έναν υπέροχο κήπο 1200 τμ , με μεγάλη πισίνα. Το σπίτι διαθέτει 5 υπνοδωμάτια , τα 4 είναι μάστερ , 5 μπάνια. Πρόκειται για μία εξαιρετική μονοκατοικία, πολυτελούς κατασκευής, στην πανέμορφη Ερμιονίδα, δίπλα στην θάλασσα, μόλις 150 μέτρα απόσταση, για αξέχαστες διακοπές, με την οικογένεια ή καλούς φίλους. Αποτελείται από 2 σπίτια ανεξάρτητα , το ένα 180 τμ σε 3 επίπεδα και το άλλο 120 τμ σε 2 βασικά επίπεδα . Και τα 2 διαθέτουν σοφίτα .
Η αισθητική της , η αύρα που αποπνέει , οι φωτισμοί τη νύχτα την κάνουν απίστευτα ελκυστική.
Το σημείο είναι εύκολα προσβάσιμο από την Αθήνα, μόλις 178 χλμ, μέσω Ισθμού και Επιδαύρου σε 2,5 ώρες οδικώς. Επίσης μπορεί κανείς να κάνει ημερήσιες εκδρομές στην πανέμορφη Ύδρα μέσω του πορθμείου Μετόχι (5 απόσταση) , στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες μέσω της Κόστα (30) , στην γραφική Ερμιόνη (10 απόσταση) ή τον όμορφο Πόρο (35 απόσταση) . Βρίσκεται δίπλα στον ξακουστό Οικισμό του Porto Hydra Village με τα μοναδικά κανάλια του , γνωστός και ως η Βενετία της Ελλάδος ή το Μαιάμι της Ελλάδος .
Το σπίτι αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα και διαθέτει όλες τις ανέσεις , χώρο υποδοχής, κουζίνα split level open στον χώρο, σαλόνι με τζάκι και καθιστικό και ένα wc . Ανεβαίνουμε στον όροφο και συναντάμε το πρώτο μάστερ υπνοδωμάτιο στα δεξιά μας και ανεβαίνοντας 4 σκαλιά ακόμα το δεύτερο υπνοδωμάτιο με ένα ευρύχωρο μπαλκόνι με θέα στο απέραντο γαλάζιο !
Το σπίτι διαθέτει μια ακόμα ανεξάρτητη μεζονέτα δίπλα στο κυρίως σπίτι έξοδο στον κήπο και 2 δωμάτια 1 μπάνιο σε 2 επίπεδα, και στο ισόγειο είναι το σαλόνι με τζάκι, κουζίνα open plan , εξοπλισμένη σε όλα , στον όροφο με τη σοφίτα 2 υπνοδωμάτια και 1 μεγάλο μπάνιο.
Όλο το σπίτι έχει ντουλάπες χώρους αποθηκευτικούς, κλιματιστικά παντού , εξωτερικούς χώρους για ήσυχες στιγμές δίπλα στην πισίνα, στο BBQ, όπου ο χώρος είναι στεγασμένος BBQ καταπληκτικό για στιγμές με την παρέα σε ένα υπέροχο καθιστικό , 2ο εξωτερικό εκτός από αυτό μπροστά και δίπλα από την πισίνα !
Σοβαρές προτάσεις . Καλέστε μας για πληροφορίες !

Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Étages du bâtiment
3
Ascenseur
Non
Superficie
300 m²
Chambres/pièces
5+
Chambres
5
Bains/douches
3+
Meublé
Oui
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Individuel, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Cheminée
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
  • Piscine
Informations sur les prix
Prix
€ 900 000
Prix au m²
3 000 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

B+

Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur