Local commercial en Vente

Michaniona
€ 136 000
306 m²
1 bain/douche
Annonce mise à jour le 19/06/2024
Description

référence: 416258

Διατίθεται προς πώληση μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού ισόγειο κατάστημα εμβαδού 306τμ στην εκτός σχεδίου περιοχή της Νέας Μηχανιώνας.
Έχει κατασκευαστεί τμηματικά τα έτη 1995 και 2010 επί αγροτεμαχίου επιφανείας 4.500τ.μ.
Σύμφωνα με τις τεχνικές εκθέσεις των εκτιμητών το ακίνητο αποτελείται από αίθουσα τραπεζοκαθισμάτων, κουζίνα, γραφείο, χώρο με παιχνίδια, W.C. και αποθήκες. Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχουν ασυντήρητες διαμορφώσεις με πλακοστρώσεις, πέργκολες, κιόσκια, χώρος υπαίθριων παιχνιδιών. Το γήπεδο είναι περιφραγμένο περιμετρικά με χαμηλό τοιχίο από μπετόν και κάγκελα επί αυτού.
Η Νέα Μηχανιώνα αποτελεί παραθαλάσσιο οικισμό μόνιμης κατοικίας ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες προσελκύει και παραθεριστές. Το ακίνητο βρίσκεται στην εκτός σχεδίου περιοχή, δύο χλμ δυτικά του κέντρου του οικισμού, έχοντας πρόσοψη σε ασφαλτοστρωμένη αγροτική οδό, εξασφαλίζοντας εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στον οικισμό της Νέας Μηχανιώνας.
Η ευρύτερη περιοχή εξυπηρετείται επαρκώς από τη γραμμή 72 του ΟΑΣΘ. Η στάση απέχει 200 μέτρα από το κατάστημα.
Η τιμή πώλησης στην καταχώρηση αναφέρεται στην τιμή πρώτης προσφοράς του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού κι ανέρχεται στο ποσό των 136.000€. Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός θα διεξαχθεί εντός του επόμενου τριμήνου.

Η ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ προωθεί τη διαδικασία του ανωτέρω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού με εντολή της επισπεύδουσας κατ’ αποκλειστικότητα.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι για τα ακίνητα που πωλούνται μέσω της διαδικασίας του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού δεν υπάρχει δυνατότητα επίσκεψης στο εσωτερικό τους και δεν υπάρχουν διαθέσιμες εσωτερικές φωτογραφίες. Όλα τα στοιχεία που δημοσιεύονται προέρχονται από την σχετική προκήρυξη.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: ΚΕΡΑΜΕΥΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ, 2310 241 548 (09:00 – 17:00)
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Local commercial
superficie
306 m²
chambres/pièces
1 bain/douche
autres caractéristiques
Exposition externe
Coûts
prix
€ 136 000
Efficacité énergétique
année de construction
2010
état
À rénover
Options additionnelles

Contacter l'annonceur