Duplex Φιλοθέη, Ano Filothei, Filothei

FilotheiΦιλοθέη
€ 3 500 000
5+ chambres/pièces
440 m²
3+ bains/douches
Non Ascenseur
Meublé
Annonce mise à jour le 11/04/2024
Description

référence: 566512

Πωλείται: Αυτό το ακίνητο 440 τ.μ. είναι ένα ιδανικό οικογενειακό σπίτι, που εκτείνεται στο ισόγειο, στο μερικό υπόγειο και στον πρώτο όροφο. Το ισόγειο καλύπτει 234,70 τ.μ., το σαλόνι του πρώτου ορόφου είναι 38,10 τ.μ., και το υπόγειο είναι 167,20 τ.μ. Το ακίνητο διαθέτει αποκλειστική χρήση ενός εξωτερικού χώρου 700,33 τ.μ., που περιλαμβάνει εξωτερικούς χώρους καθιστικού και τραπεζαρίας (177 τ.μ.), έναν κήπο 544,41 τ.μ. και μια πισίνα 83,70 τ.μ.. Στον κοινόχρηστο χώρο του υπογείου διατίθενται τρεις θέσεις στάθμευσης.
Το ισόγειο διαμέρισμα διαθέτει ανεξάρτητη είσοδο, ενώ οι άλλες δύο κατοικίες μοιράζονται κοινόχρηστη σκάλα. Η μπροστινή λωρίδα περιλαμβάνει το καθιστικό και την τραπεζαρία, μαζί με την κουζίνα, που ανοίγουν στον κήπο και την πισίνα. Τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή συνδυάζουν άψογα τους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς χώρους.
Τα υπνοδωμάτια, συμπεριλαμβανομένου ενός κύριου υπνοδωματίου με ντουλάπα και ιδιωτικό μπάνιο, βρίσκονται στην πιο ήσυχη πίσω λωρίδα. Μια τουαλέτα επισκεπτών και άφθονος αποθηκευτικός χώρος βρίσκονται σε κεντρική τοποθεσία. Μια σκάλα, κρυμμένη πίσω από έναν ξύλινο φράχτη, οδηγεί στους χώρους του υπογείου και του πρώτου ορόφου, δημιουργώντας έναν διπλό όγκο. Ο πρώτος όροφος φιλοξενεί ένα εντυπωσιακό γωνιακό σαλόνι με τζάμια (38,10 τ.μ.), που προσφέρει πανοραμική θέα. Το υπόγειο φιλοξενεί ένα playroom 84,45 τ.μ., που λειτουργεί ως λειτουργική επέκταση του καθιστικού και των επιπέδων του υπογείου.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Duplex | Propriété de luxe
superficie
440 m²
chambres/pièces
5+ (4 chambres, 2 autres), 3+ bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
nombre total étages
3 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Porte blindée
Piscine
Meublé
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 3 500 000
Efficacité énergétique
année de construction
2023
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, au sol
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur