1/7

Terrain constructible en Vente

Pilos
€ 360 000
6 211 m²

Remarque

Annonce mise à jour le 24/07/2024
Description

référence: 2233

Ανεμπόδιστη θέα, επί της κεντρικής οδού

Οικόπεδο 6.211 τ.μ. σε ιδανική θέση για κάθε είδους κατασκευή, το οικόπεδο συνορεύει με την κεντρική οδό Πύλου – Καλαμάτας επί 100 μέτρα, καθηστώντας το κατάλληλο για κάθε είδους επαγγελματική χρήση. Απολαυστική, ανεμπόδιστη θέα προς τον κολπο του Ναυαρίνου, το γήπεδο του γκολφ και τα αμέτρητα ελαιόδεντρα.

1.5 χλμ. ως τον κόμβο της Γιαλόβης και τις εισόδους των δύο γηπέδων γκολφ, ίδια απόσταση από την πόλη της Πύλου.

Κωδικός ακινήτου: 2233

Περιοχή:

Η Πύλος χαρακτηρίζεται ως μία ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή τα τελευταία χρόνια. Γραφική, παραθαλάσσια, χτισμένη αμφιθεατρικά και με πλούσια ιστορία. Ένας τόπος που έχει διαφημιστεί για τα πασίγνωστα γήπεδα του γκολφ τα οποία προσελκύουν επισκέπτες σχεδόν όλο το χρόνο.

Πολλαπλές επιλογές για εξωτερικές δραστηριότητες όπως ποδηλασία, πεζοπορία, παρατήρηση πτηνών, ιστιοπλοΐα, κολύμβηση και άλλα.

Διάφορες παραλίες στη γύρω περιοχή, ιστορικά αξιοθέατα, καταρράκτες και λιμνοθάλασσες.

Ο αερολιμένας Καλαμάτας βρίσκεται σε απόσταση 45’ με απευθείας πτήσεις σε διάφορους προορισμούς, 2,5 ώρες ως το λιμάνι της Πάτρας με απευθείας σύνδεση με λιμάνια της Ιταλίας και σχεδόν 3 ώρες ως την Αθήνα.

Τι να επισκεφθώ:

Στην Πύλο επισκεφτείτε το κάστρο της Πύλου και το αρχαιολογικό μουσείο, σε 20’ απόσταση το ιστορικό παλάτι του Νέστορα. Για όσους αγαπούν τη φύση, παρατήρηση πτηνών στη λιμνοθάλασσα Γιαλόβης, και οι καταρράκτες της Σχινόλακκας και του Πολυλιμνίου. Απολαύστε τις όμορφες παραλίες της Βοϊδοκοιλιάς, της Χρυσής Άμμου και του Πετροχωρίου σε κοντινή απόσταση.

Πως μπορώ να αγοράσω:

Ο αγοραστής επιλέγει ένα λογιστή, με την επίδειξη του διαβατηρίου θα του εκδοθεί Ελληνικό ΑΦΜ, χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ, το διαβατήριο και οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ο αγοραστής ανοίγει Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας κατευθύνουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Ποια είναι τα έξοδά μου:

Αξία αγοράς
Εφορία 3,03%
Συμβολαιογράφος 2%
Υποθηκοφυλακείο 0,7%
Δικηγόρος
Μεσιτικό γραφείο 4% + ΦΠΑ
Caractéristiques
Transaction
Vente
Typologie
Terrain constructible
Superficie
6 211 m²
Accès à la rue / servitude de passage
Sur l'autoroute
Autres caractéristiques
  • Exposition nord, ouest
Informations sur les prix
Prix
€ 360 000
Prix au m²
58 €/m²
Découvrez chaque recoin de la propriété
+4 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur