Appartement 2 chambres neuf, deuxième étage, Centre, Volos

Volos
€ 180 000
3 chambres/pièces
80 m²
1 bain/douche
Étage 2
Non Ascenseur
Meublé
Annonce mise à jour le 01/07/2024
Description

référence: 10-1666

Κωδικός ακινήτου: 10-1666 - Βόλος Χιλιαδού ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητο επιπλωμένο διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 80 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε βουνό, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 180.000 €
Το διαμέρισμα στον 2ο όροφο είναι μια πραγματική ενέργεια άνεσης και ασφάλειας. Με ενεργειακό τζάκι και αεραγωγούς στα δύο υπνοδωμάτια, η ζεστασιά και η άνεση είναι παντού παρούσες. Τα ηλεκτρικά πατζούρια και τα ενεργειακά κουφώματα PVC με προφίλ 8,5 πόντους προσφέρουν αποτελεσματική μόνωση και εξοικονόμηση. Η αποθήκη υπογείου με μεγάλη ντουλάπα για άπλετο αποθηκευτικό χώρο μαζί με το πάρκινγκ πιλοτής θα σας εξαλείψουν κάθε έννοια.

Με ένα ηλιακό θερμοσίφωνα 160 λίτρων, η αειφορία ενισχύεται, ενώ η σύνδεση Wi-Fi σε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές Miele προσφέρει έξυπνη λειτουργικότητα. Με κάμερες ασφαλείας εισόδου και πυρασφάλεια σε κάθε γωνιά, η αίσθηση ασφάλειας είναι απόλυτη. Η θερμοπρόσοψη με 7αρι νταουν και πάστα ενισχύει τη μόνωση και την ενεργειακή απόδοση, κρατώντας τον χώρο δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα. Διατίθεται και επιπλωμένο με διαφορά στην τιμή.
ΖΙΩΓΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
80 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
2° étage
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Porte blindée
Meublé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 180 000
Efficacité énergétique
année de construction
2023
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur