Appartement 2 chambres excellent état, premier étage, Agios Nikolaos, Charilaou

Charilaou
€ 135 000
3 chambres/pièces
58 m²
1 bain/douche
Étage 1
Ascenseur
Annonce mise à jour le 04/04/2024
Description

référence: 1071-692

Προς πώληση, πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα 57 τετραγωνικών μέτρων, στον 1ο όροφο, σε πολυτελή κατασκευή.

Αυτή το διαμέρισμα αποπνέει πολυτέλεια και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαβίωσης. Μετά από πρόσφατη ανακαίνιση, κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί με προσοχή για να δημιουργηθεί ένα σπίτι που ξεχωρίζει σε αισθητική.
Το διαμέρισμα διαθέτει ένα ευρύχωρο και φωτεινό σαλόνι, μια κουζίνα με σύγχρονες εντοιχισμένες συσκευές και δύο υπνοδωμάτια με ντουλάπες.. Το μπάνιο έχει ανακαινιστεί επίσης και διαθέτει ποιοτικά υλικά και εξοπλισμό.

Οι υπόλοιπες παροχές περιλαμβάνουν κλιματισμό, θέρμανση, διπλά τζάμια για ηχομόνωση και ένα ευρύχωρο μπαλκόνι με θέα στη γειτονιά. Επιπλέον, η κατοικία διαθέτει ασανσέρ για εύκολη πρόσβαση στον 4ο όροφο.

Η τοποθεσία είναι εξαιρετική, βρίσκεται σε μια κεντρική και ζωντανή περιοχή με καλή συγκοινωνιακή σύνδεση, καταστήματα, εστιατόρια και χώρους αναψυχής.

Αν αναζητάτε ένα πολυτελές και λειτουργικό σπίτι σε μια αναζωογονητική γειτονιά, αυτή η ανακαινισμένη γκαρσονιέρα είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια ξενάγηση και να δείτε αυτό το υπέροχο κατάλυμα με τα ίδια σας τα μάτια!

Κ.Τόλιος
6934257000

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιόντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
58 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
1° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 135 000
charges de copropriété
€ 15/mois
Efficacité énergétique
année de construction
1965
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
B+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur