null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
1/16
null
null

Maison individuelle Δαλαμανάρα, Dalamanara, Argos

ArgosΔαλαμανάρα
€ 243 100
4 chambres/pièces
629 m²
3+ bains/douches

Remarque

Annonce mise à jour le 09/08/2024
Description

référence: HGS_SORE-1343

Διατίθεται μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού Μονοκατοικία 629,12 τ.μ., σε γωνιακό οικόπεδο 801,24 τ.μ., με πρόσοψη 26,48 μ. σε δημοτική οδό, Δαλαμανάρα, Αργολίδα. Υπόγειο 232,45 τ.μ. με 2 υπνοδωμάτια, καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο, λεβητοστάσιο, εσωτερική σκάλα, ασανσέρ και βοηθητικό χώρο. Ισόγειο 212,69 τ.μ. με είσοδο, ενιαίο χώρο σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό, τζάκι, κουζίνα, ημιυπαίθριο χώρο, διάδρομο, βοηθητικός χώρος, WC, μπαλκόνια και βεράντες. 1ος όροφος 183,98 τ.μ. με 2 κύρια υπνοδωμάτια με μπάνιο και βεστιάριο, 2 υπνοδωμάτια, διάδρομο, 2 ημιυπαίθριους χώρους, μπάνιο και μπαλκόνια. Ανοιχτή θέση στάθμευσης. Κουφώματα αλουμινίου. Διαμορφωμένος περιβάλλων χώρος με κήπο και περίφραξη. Κοντά σε σχολεία, αγορά και στην Εθνική Οδό Άργους- Ναυπλίου. Το ακίνητο εκπλειστηριάζεται σε 2 πλειστηριασμούς (50% εξ αδιαιρέτου ιδιοκτησία ο καθένας.
Η ημερομηνία διεξαγωγής του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού έχει οριστεί στις 26/06/24.
Η Alsvit Hipoges σας παρέχει χωρίς καμία χρέωση, όλη την υποστήριξη συμμετοχής σας στο πρόγραμμα του πλειστηριασμού, όλα τα έγγραφα που έχει στην κατοχή της και αφορούν στο ακίνητο καθώς και νομική και τεχνική συμβουλή μέσω του δικτύου συνεργατών της.
Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας ή τηλεφωνικά και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Το Portal είναι μια πλατφόρμα με πρόσβαση σε χιλιάδες ακίνητα όλων των κατηγοριών, όπως οικιστικά, επαγγελματικά και γη και απευθύνεται σε ιδιώτες και επενδυτές, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ακινήτων σε Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία.
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente
Étage
1
Superficie
629 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
4
Bains/douches
3+
Informations sur les prix
Prix
€ 243 100
Prix au m²
386 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    2008
  • Certification énergétique

    Exempt
Découvrez chaque recoin de la propriété
+13 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur