1/10

Maison individuelle 150 m², neuve, Centre, Chortiatis

Chortiatis
€ 230 000
4 chambres/pièces
150 m²
2 bains/douches
Non Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 11/07/2024
Description

référence: W-02TNM5

Μοναδικής κατασκευής και αισθητικής ακίνητο με τζάκι εντός του ευρύχωρου και προσήλιου καθιστικού, μεγάλες μπαλκονόπορτες που πλημμυρίζουν με φως το χώρο και οδηγούν απευθείας στο μπαλκόνι και στον κήπο. Η ξεχωριστή κουζίνα διαθέτει εντοιχισμένα έπιπλα συσκευές ενώ επικοινωνεί με το καθιστικό. Τα τρία υπνοδωμάτια διαθέτουν δικό τους μπάνιο ενώ συνδέονται όλα με βεράντα. Από τα περιμετρικά μπαλκόνια μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στο μικρό πευκοδάσος και στον εξαιρετικό κήπο του σπιτιού.
Κατασκευασμένο μόλις το 2016, με ξύλινα πατώματα στους κυρίως χώρους και πλακάκια, με ιδιαίτερη ενίσχυση στη θερμομόνωση των εξωτερικών τοίχων, με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, φυσικού αερίου και ενεργειακού τζακιού.
Επιπλέον παροχές: χώρος στάθμευσης που εξυπηρετεί έως 2 οχήματα και χρηστική σοφίτα 80τμ. Τοποθετημένο σε ένα ήσυχο μέρος του προάστειου, με έντονη την αίσθηση γειτονιάς, αλλά μόλις λίγα μέτρα μακριά από την τοπική αγορά, τα μεγάλα σούπερ μάρκετ, τα εστιατόρια, τις καφετέριες κλπ. Σε κοντινή απόσταση μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από τη στάση λεωφορείων και 2 λεπτά από τα τοπικά σχολεία.
Το Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Ο Χορτιάτης βρίσκεται 18χλμ βόρια της Θεσσαλονίκης, με εύκολη πρόσβαση στην πόλη είτε ανατολικά, κέντρο ή δυτικά. Η διαμονή στο Χορτιάτη, προσφέρει την αίσθηση ότι διαμένει κάποιος στην κύρια κατοικία αλλά και στο εξοχικό του ταυτόχρονα. Ησυχία, καθαρός αέρας, πράσινο προφέρουν ευχαρίστηση, ξεκούραση και υγεία. Είναι ένας τόπος με πλούσια ιστορία σχεδόν 3.500 χρόνων. Ένας τόπος με πλούσια βλάστηση με χιλιάδες διαδρομές στο βουνό και στις λίμνες. Ένας τόπος με πλούσια γαστρονομική παράδοση και φιλικό περιβάλλον. Όλα αυτά, σε μικρή απόσταση από την πόλη και στις Εθνικές Οδικές αρτηρίες, πολύ κοντά σε νοσοκομειακές υποδομές, σε σχολεία, και σε διασκέδαση. Ανεκτίμητη και έξυπνη επιλογή τόπου κύριας κατοικίας.
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Ascenseur
Non
Superficie
150 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
3
Bains/douches
2
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Individuel
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / PVC
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Mansarde
  • Porte blindée
Informations sur les prix
Prix
€ 230 000
Prix au m²
1 533 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    2016
  • État

    Nouveau / En construction
  • Chauffage

    Individuel
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+7 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur