1/22

Appartement 3 chambres excellent état, cinquième étage, Goudi, Zografou

Zografou
€ 2 500/mois
4 chambres/pièces
110 m²
2 bains/douches
Étage 5
Ascenseur
Balcon
Meublé
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 20/08/2024
Description

référence: 4-905

Κωδικός ακινήτου: 4-905 - Γουδή Άγιος Θωμάς ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα στον 5 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 110 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 2000 με ενεργειακή κλάση Γ και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, μπαλκόνια 90 τ.μ. απόσταση από μετρό 1000 μέτρα - Τιμή: 2.500 €
ΓΟΥΔΗ - ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ πλήρως ανακαινισμένο διαμπερές γωνιακό οροφοδιαμέρισμα 110 τμ, 5ου ορόφου με ωραία θέα. Επιπλωμένο και πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις συσκευές και μικροσυσκευές. Ανακαινισμένο το 2023. Αποτελείται από μεγάλο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία και κουζίνα open plan, 3 υ/δ, μπάνιο και WC. Διαθέτει, πάρκινγκ και αποθήκη, βεράντα 90τμ, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ΤV 65 ιντσών στο σαλόνι και 55 στο master υπνοδωμάτιο, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, τέντες, συναγερμό, κουφώματα αλουμινίου, δάπεδο από πλακάκι και παρκέ, ηλιακό θερμοσίφωνα. Η πλατεία του Αγίου Θωμά και το Λαϊκό Νοσοκομείο είναι στο 1 λεπτό με τα πόδια και 6 λεπτά το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία ενώ απέχει περίπου 1000 μ. από το μετρό Μεγάρου Μουσικής. Κοντά σε καταστήματα, super market, σχολεία και μέσα μαζικής μεταφοράς.

Δείτε και άλλα ακίνητα στο www.goldenstate.gr. Απαραίτητη για την υπόδειξη του ακινήτου η επίδειξη της ταυτότητας και η αναγραφή του ΑΦΜ του ενδιαφερομένου αγοραστή/ενοικιαστή, βάσει του Νόμου 4072/11.4.2012.

Caractéristiques
Typologie
Appartement | Propriété de luxe
Transaction
Location
Étage
5
Étages du bâtiment
5
Ascenseur
Oui
Superficie
110 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
3
Bains/douches
2
Meublé
Oui
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
Informations sur les prix
Prix
€ 2 500/mois
Prix au m²
23 €/m²
Détails des coûts
Caution
Non indiquée
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Γ

Découvrez chaque recoin de la propriété
+19 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur