Appartement 2 chambres neuf, deuxième étage, Centre, Kallithéa

Kallithéa
€ 225 000
3 chambres/pièces
66 m²
2 bains/douches
Étage 2
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 08/04/2024
Description

référence: 10666

Πωλούνται μοντέρνα διαμερισματα στον δεύτερο (225.000), τέταρτο όροφο (245.000) και μεζονέτα 5ου-6ου (310.000) μιας νεόδμητης πολυκατοικίας, σε μία από τις πιο κεντρικές περιοχές της Καλλιθέας – κοντά στην πλατεία Δαβάκη. Τα διαμερίσματα δευτέρου και τετάρτου εκτείνονται σε επιφάνεια 66 τ.μ., ενώ η μεζονέτα ειναι 87τ.μ., προσφέροντας έναν ευρύχωρο και λειτουργικό χώρο διαβίωσης.

Η μοντέρνα διαρρύθμιση περιλαμβάνει ευρύχωρη σαλοτραπεζαρία, ανοικτή κουζίνα με πάγκο εργασίας και εντοιχισμένα ντουλάπια, δύο έως 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια και 2 μπάνια (το ένα είναι wc). Φυσικό φως διαπερνά τους χώρους χάρη στα μεγάλα παράθυρα που διαθέτει και δημιουργεί μια αίσθηση φιλοξενίας και ζεστασιάς.

Η ιδιοκτησίες (μονο το διαμέρισμα 4ου & η μεζονέτα) περιλαμβάνουν απο μία θέση στάθμευσης στο γκαράζ και μια αποθήκη για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, ενώ οι κοινόχρηστοι χώροι είναι περιποιημένοι και προσφέρουν άνεση και ασφάλεια στους κατοίκους.
Παράδοση τέλος Αυγούστου του 2024.

Η άριστη τοποθεσία συνδυάζει την εύκολη πρόσβαση σε μεταφορικά μέσα και κεντρικούς δρόμους με την πληθώρα υπηρεσιών, καταστημάτων και εστιατορίων σε κοντινή απόσταση. Ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα μοναδικό και σύγχρονο σπίτι σε μία δυναμική και ζωντανή περιοχή.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
66 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
2° étage, avec ascenseur, avec accès handicapés
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / bois
Coûts
prix
€ 225 000
Efficacité énergétique
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
A
Options additionnelles

Contacter l'annonceur