Atelier - Bâtiment industriel en Vente

Metamorfosi
€ 1 700 000
1 820 m²
3+ bains/douches
Annonce mise à jour le 21/05/2024
Description

référence: EK-5880703

η HADLEYS REAL ESTATE παρουσιάζει σε Αποκλειστική Συνεργασία με τον Ιδιοκτήτη, Βιομηχανικό κτίριο προς πώληση, στην Γέφυρα Λυκόβρυσης ακριβώς στην έξοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας. Ο επαγγελματικός χώρος έχει ωφέλιμη συνολική επιφάνεια 1.820 τ.μ., και αποτελείται από χώρους ισογείου - ημιώροφου και 1ου ορόφου. Το ισόγειο είναι ενιαίος χώρος επιφανείας 860 τ.μ., διαμπερές, με 3 wc και ύψος 4,75 μ. Αποτελείται από ενιαίο χώρο παραγωγής χωρίς ενδιάμεσες κολόνες και μία μεγάλη κουζίνα προσωπικού. Ο ημιώροφος έχει επιφάνεια 100 τ,μ. και αποτελεί αίθουσα γραφείων, με μεγάλη τζαμαρία που βλέπει όλη την μονάδα παραγωγής του Ισογείου. Ο πρώτος όροφος είναι συνολικής επιφάνειας 860τμ και αποτελείται από γραφεία 200 τ.μ. δύο μεγάλα WC, μια κουζίνα, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο 660τμ και απολαμβάνει την δική του ξεχωριστή είσοδο με μεγάλο προαύλιο.
Το κτίριο έχει δύο εισόδους μία από την οδό Σπηλιάς και η άλλη από την οδό Λόγγου, με πολύ μεγάλους περιμετρικούς χώρους στάθμευσης οχημάτων, και φόρτωσης-εκφόρτωσης εμπορευμάτων. Το κτίριο επίσης διαθέτει ένα ασανσέρ βιομηχανικό 4 τόνων και ένα για επισκέπτες, σύστημα πυρόσβεσης, βιομηχανικό πάτωμα, βιομηχανικό ρεύμα και κλειστό κύκλωμα καμερών και συναγερμό.
Στο κτίριο έως και σήμερα λειτουργεί βιομηχανία επεξεργασίας και διαμόρφωσης ελαστικών οχημάτων παντός είδους, υπό τη διοίκηση των ιδιοκτητών του ακινήτου.
Το ακίνητο είναι σε άριστη κατάσταση, απόλυτα λειτουργικό για την διαμόρφωση του σε κάθε είδους βιομηχανικής παραγωγής. Τέλος λόγω τοποθεσίας προτείνεται ως σημείο αποθήκευσης- logistics.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Hangar
superficie
1 820 m²
chambres/pièces
3+ bains/douches
Places Stationnement
20 dans garage/box
Quais de chargement
1
autres caractéristiques
Câblé
Système d'alarme
Exposition externe
Coûts
prix
€ 1 700 000
Efficacité énergétique
année de construction
1975
Options additionnelles

Contacter l'annonceur