€ 450 000
1 250 m²
Annonce mise à jour le 22/05/2024
Description

référence: EK-5888083

Η Hadleys Real Estate παρουσιάζει σε αποκλειστική ανάθεση από τον ιδιοκτήτη οικόπεδο, με συνολικό εμβαδόν 1250 τ.μ., που αποτελείται από δύο όμορα οικόπεδα, το καθένα με εμβαδόν 625 τ.μ. Βρίσκεται στη γραφική επαρχία της Σαρωνίδας, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και είναι στρατηγικά τοποθετημένο εντός σχεδίου πόλης.

Το οικόπεδο διαθέτει άδεια μόνο για οικιστική χρήση. Αυτό που το ξεχωρίζει δεν είναι μόνο τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του, η άμεση ένταξη του στο σύστημα αποχέτευσης, νερού και ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και η όμορφη πανοραμική θέα του Σαρωνικού Κόλπου που προσφέρει καθόλα την διάρκεια της μέρας και νύχτας.

Επιπλέον, είναι απαλλαγμένο από οποιαδήποτε επιβάρυνση και διαθέτει πλήρες φάκελο, επιμελώς ετοιμασμένο για υποβολή σε πιθανούς επενδυτές ή αγοραστές.

Το οικόπεδο είναι τετράπλευρο, με διαστάσεις που περιλαμβάνουν μήκος 52,80 μέτρα, πρόσοψη 19,30 μέτρων και πλάτος 33,20 μέτρων στην κάτω πλευρά του, σε μια κλιτή κλίση, όντας μέρος πλαγιάς.

Βασικές Προδιαγραφές:

Ποσοστό Δόμησης: 0,20 ή 20%
Ποσοστό Κάλυψης: 0,25 ή 25%

Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν επένδυση σε ακίνητη περιουσία υψηλής ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας στη Hadleys Real Estate για να εξερευνήσετε το πλήρες δυναμικό αυτής της ιδιοκτησίας. #HadleysRealEstate #SaronidaPlot #ΕπενδύσειςΣεΑκίνητα #ΑκίνηταΣτηΕλλάδα #ΟικόπεδοΠροςΠώληση #ΕυκαιρίαΕπενδύσεων #ΣύστημαΑποχέτευσης #ΆδειαΚατοικίας #ΠεριοχήΑττικής"
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Terrain constructible
superficie
1 250 m²
Accès à la rue / servitude de passage
Sur l'autoroute
autres caractéristiques
Exposition ouest
Coûts
prix
€ 450 000
Options additionnelles

Contacter l'annonceur