Duplex 385 m², Pefkochori, Pallini

Pallini
€ 575 000
5+ chambres/pièces
385 m²
3 bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Meublé
Annonce mise à jour le 04/03/2024
Description

référence: W-02U4IP

Φωλιασμένο μέσα στο γραφικό τοπίο του Πευκοχωρίου Χαλκιδικής, θα ανακαλύψετε ένα καταφύγιο ηρεμίας που προσκαλεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, που αναζητούν το εξαιρετικό. Φανταστείτε να ξυπνάτε με πανοραμική θέα στη θάλασσα, όπου οι γαλάζιες αποχρώσεις της θάλασσας συγχωνεύονται άψογα με τα ζωηρά χρώματα του ορίζοντα, προσφέροντας ένα καθημερινό θέαμα που αιχμαλωτίζει την ψυχή και εμπνέει μια αίσθηση γαλήνης. Αυτή η μεζονέτα 3 επιπέδων, που εκτείνεται σε 385 τ.μ., αποτελεί την επιτομή της κομψότητας και της άνεσης, αποτελώντας ένα καταφύγιο για όσους εκτιμούν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή.

Μπείτε στο εσωτερικό για να σας υποδεχτεί ένα προσεκτικά σχεδιασμένο εσωτερικό που συνδυάζει άψογα τη σύγχρονη αισθητική με τη διαχρονική γοητεία. Οι χώροι διαβίωσης διαθέτουν έναν αρμονικό συνδυασμό πλακιδίων και ξύλινων δαπέδων, δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα που απηχεί ζεστασιά και κομψότητα. Διαθέτοντας επτά υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, αυτή η κατοικία προσφέρει άφθονο χώρο για τη φιλοξενία συγκεντρώσεων με την οικογένεια και τους φίλους, εξασφαλίζοντας παράλληλα ιδιωτικότητα και άνεση για όλους.

Είτε απολαμβάνετε τον πρωινό καφέ στη βεράντα σας είτε διοργανώνετε υπαίθριες βραδιές, οι εξωτερικοί χώροι αυτού του ακινήτου παρέχουν το τέλειο σκηνικό για τη δημιουργία μόνιμων αναμνήσεων. Με δύο αποκλειστικές θέσεις στάθμευσης, κλιματισμό και θέρμανση, κάθε λεπτομέρεια έχει επιμεληθεί προσεκτικά για να βελτιώσει την εμπειρία της ζωής σας.

Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το εξαιρετικό ακίνητο δικό σας και να ξεκινήσετε έναν τρόπο ζωής που ορίζεται από την άνεση και την απαράμιλλη ομορφιά. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια υπόδειξη και να εξερευνήσετε τις ατελείωτες δυνατότητες που σας περιμένουν σε αυτή την εξαιρετική μεζονέτα κατοικία στο Πευκοχώρι. Το σπίτι των ονείρων σας στη Χαλκιδική σας περιμένει.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Κασσάνδρα είναι η δυτικότερη χερσόνησος της τρίαινας της Χαλκιδικής, σε κοντινή απόσταση από το Μητροπολιτικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Κασσάνδρα παρέχει στους επισκέπτες της ότι χρειάζονται για αξέχαστες διακοπές. Παραλίες που ικανοποιούν τις πιο απαιτητικές σας προσδοκίες, δάση που ζητούν να εξερευνηθούν, αρχαιολογικοί χώροι που σας ταξιδεύουν σε ένα μεγαλειώδες παρελθόν και τοπικά προϊόντα υψηλής γαστρονομικής αξίας.

Προσβασιμότητα: Η Κασσάνδρα βρίσκεται σε απόσταση 80 χλμ από το Διεθνές αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης με το οποίο συνδέεται μέσω της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανίων.

Επενδυτική Ευκαιρία: Η περιοχή της Κασσάνδρας, λόγω του μοναδικού τουριστικού της χαρακτήρα και της μικρής απόστασης από το Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, αποτελεί κορυφαία επιλογή για επενδύσεις σε ακίνητα τα τελευταία χρόνια, τόσο στον τομέα της φιλοξενίας όσο και της κατοικίας, προσελκύοντας σημαντικές επενδύσεις από Κεντρική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Duplex
superficie
385 m²
chambres/pièces
5+ (7 chambres, 3 autres), 3 bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
nombre total étages
3 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Mansarde
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Meublé
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 575 000
Efficacité énergétique
année de construction
1998
chauffage
Autonome
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur