Duplex Πευκοχώρι, Pefkochori, Pallini

PalliniΠευκοχώρι
€ 295 000
3 chambres/pièces
127 m²
2 bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Meublé
Annonce mise à jour le 23/04/2024
Description

référence: 11056

Κωδικός ακινήτου: 11056 - Παλλήνη Πευκοχώρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη επιπλωμένη μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 127 τ.μ. σε οικόπεδο 400 τ.μ. μόνο 250 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2008 με ενεργειακή κλάση Α και ανακαινίστηκε το 2021. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 30 τ.μ. - Τιμή: 295.000 €
Λίγο έξω από το Πευκοχώρι, σέ ένα ήσυχο σημείο, με θέα την θάλασσα και την φύση, βρίσκεται αυτή η μεζονέτα προς πώληση. Είναι μέσα σε ατομικό κήπο 400τ.μ με αποκλειστική χρήση γης. Το ακίνητο αποτελείται από δύο επίπεδο και έχει Σουηδικό στυλ. Στο ισόγειο έχει δύο άνετα υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο μπάνιο και την πρόσβαση στον κήπο με το μεγάλο κιόσκι και το γκαζόν. Στο δεύτερο επίπεδο είναι το σαλόνι, η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, η τραπεζαρία και το μεγάλο μπαλκόνι με την απεριόριστη θέα. Το ακίνητο είναι πλήρως ανακαινισμένο από ιδιώτες και πωλείται με τον εξοπλισμό και την επίπλωση. Υπάρχει μικρή αποθήκη, κλιματισμός, Ηλιακό για ζεστό νερό, κουφώματα με σίτες. Αυτό το ακίνητο είναι ιδανικό παραθεριστικό με εύκολη πρόσβαση στο χωριό του Πευκοχωρίου και τις αμμώδεις παραλίες της περιοχής. Η αξία του είναι 295.000€.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Το μεσιτικό γραφείο ‘’Dimitris Real Estate” λειτουργεί βάση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες του εντολέα.   

Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου μου ανέρχεται στο ποσοστό του 2% σύν το Φ.Π.Α.24% επί της πραγματικής τιμής του οριστικού συμβολαίου.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Duplex | Propriété de luxe
superficie
127 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Balcon
Meublé
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 295 000
Efficacité énergétique
année de construction
2008
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimentation électrique
Classe énergétique
A
Options additionnelles

Contacter l'annonceur