Appartement 1 chambre Κέντρο Θεσσαλονίκης, Tsinari, Ano Poli

Ano PoliΚέντρο Θεσσαλονίκης
€ 115 000
2 chambres/pièces
43 m²
1 bain/douche
Étage 4
Ascenseur
Balcon
Meublé
Annonce mise à jour le 25/01/2024
Description

référence: 695061

Studio/Γκαρσονιέρα Προς Πώληση, όροφος: 4ος, στην περιοχή: Κέντρο Θεσσαλονίκης - ΔΕΘ - Πανεπιστήμια. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 43 τ.μ.. Αποτελείται από: 1 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 1967 και ανακαινίστηκε το 2024. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, έχει κουφώματα Θερμοδιακοπτόμενα με Διπλά - Ενεργειακά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Γ και τα δάπεδα είναι: Γρανίτης. Η κατάστασή του είναι: Ανακαινισμένο, Καταπληκτική, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Πάρκο, Σχολείο, Πλατεία, Εκκλησία, Παιδικό σταθμό, Λαική αγορά, Super Market, Εμπορικό Κέντρο, Κέντρο Πόλης, Κέντρα διασκέδασης, Λευκός πύργος, Μουσείο, Πανεπιστήμιο, έχει θέα Πάρκο, Ανοιχτωσιά, Ανεμπόδιστη, Αστικό τοπίο και έχει Ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Επιπλωμένο, Πολυτελές, είναι κατάλληλο για Φοιτητές, Επένδυση και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ασανσέρ, Ηλεκτρ. Συσκευές, Πόρτα Ασφαλείας, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Ησυχη γειτονιά. Τιμή: €115.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
43 m²
chambres/pièces
2 (1 chambre, 1 autre), 1 bain/douche
étage
4° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Porte blindée
Balcon
Meublé
Coûts
prix
€ 115 000
Efficacité énergétique
année de construction
1967
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
Γ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur