520 m²
2 bains/douches
Annonce mise à jour le 29/05/2024
Description

référence: EK-6021107

Διατίθεται επαγγελματικός χώρος συνολικής επιφάνειας 520τ.μ. στο Περιστέρι, αποτελούμενος από υπόγειο, ισόγειο, 1ο όροφο και 2ο όροφο, πλήρως ανακαινισμένος το 2018. Πρόσοψη 14 μέτρα με βιτρίνα ιδιαίτερης προβολής. Το ύψος ανέρχεται στα 4 μέτρα περίπου και δίνεται η δυνατότητα τοποθέτησης ταμπέλας. Χωρίζεται σε 4 επίπεδα, στο χώρο του υπογείου 127τ.μ. που μπορεί να αξιοποιηθεί ως χώρος αποθήκευσης και διαθέτει βεστιάρια προσωπικού. Ο ισόγειος χώρος 136τ.μ., ιδιαίτερα επιμελημένος, πλαισιώνεται από τον χώρο υποδοχής, δύο εξεταστήρια, κουζινάκι, ιδανικό για χώρο ανάπαυσης του προσωπικού, 2 wc με προθάλαμο και μία καλαίσθητη εσωτερική σκάλα που οδηγεί στους γραφειακούς χώρους του 1ου ορόφου. Στο χώρο του 1ου ορόφου 127τ.μ. που με εργονομική διαρρύθμιση παρέχει 3 αυτόνομους αλλά και με άμεση επικοινωνία χώρους, μοντέρνων και ηλιόλουστων γραφείων και στον χώρο του 2ου ορόφου 127τ.μ. κατάλληλο είτε για περισσότερα γραφεία είτε για όποια άλλη χρήση εξυπηρετεί την εκάστοτε επιχείρηση. Όλοι οι όροφοι είναι στρωμένοι με πλακάκι, συμπεριλαμβανομένου του υπογείου και εξυπηρετούνται με εσωτερικό ασανσέρ.
Θέρμανση και κλιματισμός: αναμονές για κλιματισμό και αυτόνομη θέρμανση μέσω ρεύματος. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, ανελκυστήρα κοινού, ψευδοροφή, αναμονές συναγερμού, καμερών, δομημένη καλωδίωση. Άμεση πρόσβαση AMEA. Αποτελείται από ενιαίες αίθουσες χωρίς κολώνες. Κατάλληλο για στέγαση εταιρίας, κλινική, εξεταστικό κέντρο.
Τύπος δαπέδων: πλακάκι
Τύπος ρεύματος: τριφασικό
Προϋπόθεση: 2 εγγυήσεις και το τρέχον.
Το ακίνητο βρίσκεται εντός της εμπορικής αγοράς του Περιστερίου σε ιδιαίτερα εμπορικό σημείο, 300μ από το μετρό, χαρίζοντας άμεση πρόσβαση από κάθε σημείο της Αθήνας. Η εμπορική αγορά Περιστερίου αποτελείται από πληθώρα εμπορικών καταστημάτων ιδιαίτερης κινητικότητας και πολυσύχναστους χώρους εστίασης.
Το Περιστέρι είναι αστική περιοχή και δήμος, με το μεγαλύτερο πληθυσμό του Δυτικού Τομέα Αθηνών και συνορεύει με τους Δήμους Ιλίου, Αθηναίων, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου και Πετρούπολης. Στο Δήμο, λειτουργούν τρεις σταθμοί μετρό, ο σταθμός μετρό Άγιος Αντώνιος, ο σταθμός Ανθούπολη και ο σταθμός Περιστέρι, που είναι και ο πλησιέστερος στο εν λόγω κτίριο.
***Η διεύθυνση είναι ενδεικτική της θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.***
Η μεσιτική αμοιβή για τις μισθώσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων είναι ένα μίσθωμα + Φ.Π.Α ενώ για τις πωλήσεις ακινήτων η μεσιτική αμοιβή είναι 2% + Φ.Π.Α με ελάχιστη αμοιβή 1000€ + Φ.Π.Α.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Τα στοιχεία των αγγελιών στηρίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στην εταιρία μας.
Η εταιρία λειτουργεί στα πλαίσια του νόμου περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
Για επιπλέον πληροφορίες για τα ακίνητά μας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας
www.lekkasrealestate.gr
καθώς και την κεντρική ιστοσελίδα μας
www.lekkasg.gr
Εmail: info@lekkasg.gr
Caractéristiques
transaction
Location
typologie
Immeuble
superficie
520 m²
chambres/pièces
2 bains/douches
nombre total étages
4 étages
autres caractéristiques
Câblé
Exposition externe
Système d'alarme
Coûts
prix
€ 4 000/mois
caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
année de construction
1998
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimentation électrique
Options additionnelles

Contacter l'annonceur