Appartement 3 chambres neuf, quatrième étage, Ekteloniston - Eforiakon, Alimos

Alimos
€ 500 000
4 chambres/pièces
105 m²
2 bains/douches
Étage 4
Ascenseur
Annonce mise à jour le 10/03/2024
Description

référence: 1-384

Κωδικός ακινήτου: 1-384 - Άλιμος Τράχωνες ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 105 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση fan coil, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από γρανίτη, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 15 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά απόσταση από μετρό 750 μέτρα - Τιμή: 500.000 € Πωλείται πολυτελές διαμέρισμα τετάρτου ορόφου στον Άλιμο ενός εξαώροφου κτιρίου κατοικιών. Η κατασκευή της πολυκατοικίας βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2025.Το κτίριο διαθέτει υπόγειο, πιλοτή, θέση στάθμευσης ,εσωτερικό εξώστη και δώμα υψηλών κατασκευαστικών προδιαγραφών και υψηλής αισθητικής. Επίσης , το διαμέρισμα έχει θέα θάλασσα και τον Υμηττό και βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονία με αξιοσημείωτη φύτευση. Είναι κοντά στη θάλασσα, στην τοπική αγορά, σε σχολεία και σε στάση λεωφορείου και Μετρό. Ακόμη, διαθέτει εξώστες 35,78 τ.μ. και αποθήκη υπογείου.

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
105 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
4° étage, avec ascenseur, avec accès handicapés
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Système TV avec parabole satellitaire
Jardin commun
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 500 000
Efficacité énergétique
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur