Duplex, neuve, 157 m², Ekteloniston - Eforiakon, Alimos

Alimos
€ 800 000
5 chambres/pièces
157 m²
3 bains/douches
Ascenseur
Annonce mise à jour le 10/03/2024
Description

référence: 1-385

Κωδικός ακινήτου: 1-385 - Άλιμος Τράχωνες ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 157 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από γρανίτη, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 16 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από μετρό 750 μέτρα - Τιμή: 800.000 € Πωλείται πολυτελής μεζονέτα δύο επιπέδων ενός εξαώροφου κτιρίου κατοικιών στον Άλιμο. Η κατασκευή της πολυκατοικίας βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2025.Το κτίριο διαθέτει υπόγειο, πιλοτή, θέση στάθμευσης ,εσωτερικό εξώστη και δώμα υψηλών κατασκευαστικών προδιαγραφών και υψηλής αισθητικής. Επίσης , η μεζονέτα είναι στον 5ο και 6ο όροφο και έχει απρόσκοπτη θέα σε θάλασσα και στον Υμηττό .Βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά με αξιοσημείωτη φύτευση και κοντά στη θάλασσα, στην τοπική αγορά, σε σχολεία και σε στάση λεωφορείου και Μετρό. Ακόμη, διαθέτει εξώστες 58,80 τ.μ. , αποθήκη υπογείου, 2 θέσεις στάθμευσης μια στεγασμένη στο ισόγειο και μια ανοιχτή στην πρασιά και φωτοβολταικα συστήματα. Τέλος, διαθέτει δώμα επιφάνειας 44,24 τ.μ. για αποκλειστική χρήση με στέγαστρο -πέργκολα, καθιστικό -τραπεζαρία, BBQ και ευρύχωρο τζακούζι.

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Duplex | Propriété de luxe
superficie
157 m²
chambres/pièces
5 (4 chambres, 1 autre), 3 bains/douches
étage
5° étage, avec ascenseur, avec accès handicapés
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Système TV avec parabole satellitaire
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 800 000
Efficacité énergétique
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, alimentation électrique
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur