Duplex Τούμπα, Kato Toumpa, Toumpa

ToumpaΤούμπα
€ 335 000
4 chambres/pièces
119 m²
2 bains/douches
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 23/04/2024
Description

référence: 720274

Μεζονέτα Προς Πώληση, όροφος: 5ος, 6ος (2 Επίπεδα), στην περιοχή: Τούμπα. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 119 τ.μ.. Αποτελείται από: 3 Υ/Δ, 2 μπάνιο/α, 1 σαλόνι/α, ενώ διαθέτει 1 θέσεις στάθμευσης (1 Ανοιχτό). Έχει κατασκευαστεί το 2024. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, έχει κουφώματα Αλουμινίου, Θερμοδιακοπτόμενα με Διπλά - Ενεργειακά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Α και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Υπό σχεδιασμό, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Λαική αγορά, έχει θέα Πλατεία, Αστικό τοπίο και έχει Δυτικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Οροφοδιαμέρισμα, Φωτεινό, Διαμπερές και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ασανσέρ, Αποθήκη, Εσωτερική Σκάλα, Πόρτα Ασφαλείας. Τιμή: €335.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Duplex
superficie
119 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
5° étage, avec ascenseur
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Porte blindée
Balcon
Coûts
prix
€ 335 000
Efficacité énergétique
année de construction
2024
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
A
Options additionnelles

Contacter l'annonceur