1/20

Maison individuelle Αναπαύσεως, Μεσημέρι 57500, Mesimeri, Epanomi

EpanomiΑναπαύσεως, Μεσημέρι 57500
€ 270 000
5 chambres/pièces
215 m²
3 bains/douches
Balcon
Meublé

Remarque

Annonce mise à jour le 11/07/2024
Description

référence: 1031

Κωδικός Αγγελίας: 1031. Πωλείται μονοκατοικία δύο επιπέδων εντός του οικισμού Μεσημερίου 215 τ.μ. (136 τ.μ. κύριοι χώροι και 79 τ.μ. βοηθητικοί). Η μονοκατοικία έχει κατασκευαστεί μέσα σε αγροτεμάχιο 5.190 τ.μ. το οποίο βρίσκεται στην ζώνη επέκτασης του πολεοδομικού σχεδίου (δυνατότητα μεγάλης δόμησης).Το πρώτο επίπεδο αποτελείται από μεγάλη ενιαία σαλοτραπεζαρία, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, γραφείο, δύο μπάνια και ένα μεγάλο μπαλκόνι με πέργκολα. Στο δεύτερο επίπεδο (ημιυπόγειο) υπάρχει λεβητοστάσιο, θέση στάθμευσης και αποθηκευτικός χώρος. Τα δυο επίπεδα έχουν πρόσβαση μεταξύ τους με εσωτερική σκάλα. Πόρτα ασφαλείας. Κουφώματα συνθετικά με διπλό υαλοπίνακα. Απεριόριστη θέα στον Όλυμπο και κόλπο Θερμαικού. Η θέρμανση επιτυγχάνεται με σύγχρονη αντλία θερμότητας, ενώ υπάρχει και εφεδρικό σύστημα θέρμανσης με πετρέλαιο. Το ακίνητο βρίσκεται σε περιφραγμένο οικόπεδο με φωτισμό όπου στην πλευρά επί της ασφάλτου βρίσκεται και η κύρια είσοδος. Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής πισίνας.

Το μεσιτικό γραφείο Α. ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ με πολυετή πείρα στον χώρο των ακινήτων, όντας το παλαιότερο γραφείο της περιοχής (από το 1990) αναλαμβάνει την διεκπεραίωση της δικής σας αγοραπωλησίας με συνέπεια και πλήρη εχεμύθεια. Σε εσάς που θέλετε να αγοράσετε, να νοικιάσετε, να πουλήσετε ή να επενδύσετε σε ακίνητη περιουσία σας περιμένουμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο χωριό Μεσημέρι, 20 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étage
2
Étages du bâtiment
2
Superficie
215 m²
Chambres/pièces
5
Chambres
4
Bains/douches
3
Meublé
Oui
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 dans garage/box
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / PVC
  • Exposition externe
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
Informations sur les prix
Prix
€ 270 000
Prix au m²
1 256 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    2003
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+17 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur