Appartement 2 chambres Καισαριανή, Agios Nikolaos Kaisarianis, Kaisariani

KaisarianiΚαισαριανή
€ 330 000
3 chambres/pièces
82 m²
1 bain/douche
Étage 4
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 25/06/2024
Description

référence: 750741

Καισαριανή, διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 82τμ στον 4ο όροφο πολυκατοικίας χτισμένης το 2009. Η 6όροφη οικοδομή αποτελεί τυπικό δείγμα της περιόδου. Ο κάθε όροφος χωρίζεται σε δύο διαμερίσματα, διαμπερή αμφότερα δημιουργώντας δύο όγκους αριστερά και δεξιά κάτι το οποίο δίνει την αίσθηση της αυτονομίας καθώς σε κάθε όροφο πλην του πρώτου το ένα μπαλκόνι δεν αποτελεί συνέχεια του άλλου. Σε ο,τι αφορά την πρόσοψη και τους κοινόχρηστους χώρους είναι ιδιαιτέρως προσεγμένοι, παρά την δεκαπενταετία που έχει παρέλθει από την χρονολογία της κατασκευής της, ενδεικτικό της καλής διαχείρισης της.

Το μεγαλύτερο asset του ακινήτου είναι αναμφίβολα η εξαιρετική εκμετάλλευση της επιφάνειας και των χώρων. Ο μηχανικός της οικοδομής κατάφερε να εκμεταλλευτεί πλήρως την επιφάνεια των 80τμ. Μπαίνοντας κανείς από την είσοδο βλέπει το ομολογουμένως άνετο καθιστικό το οποίο δημιουργώντας μια γωνία είναι ενιαίο με την open plan κουζίνα. Ανάμεσα στις μπαλκονόπορτες του καθιστικού και της κουζίνας που οδηγούν στην μπροστινή βεράντα, έχει τοποθετηθεί το τζάκι. Στην πίσω πλευρά του διαμερίσματος βρίσκει κανείς τα δύο, τηρουμένων των αναλογιών, άνετα υπνοδωμάτια, από τα οποία το ένα σήμερα χρησιμοποιείται ως γραφείο αλλά κάλλιστα μπορεί να φιλοξενήσει το μικρότερο μέλος της οικογένειας. Στο βάθος είναι τοποθετημένο το μπάνιο, αρκετά μεγάλο και με παράθυρο για φυσικό εξαερισμό. Τέλος στην πρόσοψη υπάρχει μια άνετη βεράντα στην οποία είναι βέβαιο πως ο νέος ιδιοκτήτης θα περάσει πολλές ώρες χαλάρωσης με την οικογένεια του και με φίλους.

Σημείο αναφοράς είναι και η τοποθεσία του ακινήτου, σε πολύ κομβικό σημείο συνδιάζοντας την ησυχία και την εγγύτητα τόσο στον μελλοντικό σταθμό του μετρό όσο και στο κέντρο της Καισαριανής με τις ωραίες ταβέρνες και τα πολλά cafe. Η Καισαριανή δε ως δήμος των Αθηνών, αποτελεί ούτως ή άλλως μια από τις σπάνιες εκείνες περιπτώσεις που ο ρυμοτομικός σχεδιασμός δούλεψε, κάτι που μπορεί κανείς να το αντιληφθεί κάνοντας απλά μια βόλτα στα στενά της.

Εν κατακλείδι, ένα εξαιρετικό ακίνητο από όλες τις απόψεις που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό αγοραστή.

Συνοπτικά: 82τμ, 4ος όροφος, 2υ/δ πάρκιν πυλωτής, αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, αλουμινία με διπλά τζάμια, τζάκι, ηλιακός, πλακάκια στο πάτωμα, νοτιοανατολικός προσανατολισμός, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, τριφασικό ρεύμα, πατάρι, κλιματισμός 18.000btu, boiler για ζεστό νερό χρήσης, οπτικές ίνες, τριφασικό ρεύμα.

Ενεργειακή κλάση Γ

Χωρίς νομικές και πολεοδομικές εκκρεμότητες

Απόσταση από:
Πλ. Αγίου Νικολάου (μελλοντική στάση μετρό) 400μ
Πλ. Παναγιώτη Μακρή 150μ
Πανεπιστημιούπολη 350μ
Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 150μ

Τιμή: 330.000€ (Η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται στα 2% επί της τιμής πώλησης, πλέον 24% Φ.Π.Α)
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
82 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
4° étage, avec ascenseur, avec accès handicapés
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Cheminée
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 330 000
charges de copropriété
€ 50/mois
Efficacité énergétique
année de construction
2009
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
Γ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur