1/25

Maison individuelle 83 m², à rénover, Maleme, Platanias

Platanias
€ 365 000
3 chambres/pièces
83 m²
1 bain/douche
Non Ascenseur
Balcon
Meublé
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 27/08/2024
Description

référence: ΟΗ202

Ενα Σπιτι Με Καταπληκτικη Θεα στο Μαλεμε!
Αυτή η μονοκατοικία σε μια από τις πιο προικισμένες περιοχές της περιοχής του Πλατανιά, βρίσκεται ακριβώς πάνω από το χωριό Μάλεμε, όπου έχουν χτιστεί πρόσφατα δεκάδες νέες βίλες. Αν αναλογιστεί κανείς τη θέα όλου του κόλπου των Χανίων και την εγγύτητα με την ακτή, τα πολυσύχναστα θέρετρα της τουριστικής βόρειας ακτής του Πλατανιά, το Γεράνι και το Κολυμβάρι τότε εύκολα καταλαβαίνει το γιατί. Η περιοχή απέχει μόλις 15 με 20 λεπτά από το κέντρο των Χανίων, ειναι γεμάτη με μεγάλες αμμώδεις παραλίες, κάθε λογής εστιατόρια, ξενοδοχεία, μπαρ, σχεδόν όλα όσα χρειάζεται κάποιος.

Το ίδιο το σπίτι βρίσκεται σε ιδιωτικό οικόπεδο 1.245 τ.μ. Είναι μια κατασκευή δύο επιπέδων με το πάνω επίπεδο να είναι μια πλήρως λειτουργική κατοικία 83,48 τμ και το κάτω επίπεδο 65 τμ να λειτουργεί ως στεγασμένο γκαράζ σήμερα. Το επάνω επίπεδο διαρρυθμίζεται σε ενιαίο χώρο κουζίνας, καθιστικού και τραπεζαρίας, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Είναι στολισμένο με μια περιμετρική βεράντα που περιβάλλει ολόκληρο το σπίτι, προσφέροντας άφθονο χώρο για να απολαύσετε την εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Όλες οι πλευρές του σπιτιού έχουν μεγάλα παράθυρα / πόρτες παραθύρων ώστε η εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα να είναι ορατή ανά πάσα στιγμή από όλες τις γωνίες του εσωτερικού.

Συνολικά το σπίτι χρειάζεται ανακαίνιση αλλά προσφέρει εκπληκτικές προοπτικές ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τη θέα και την τοποθεσία, ειδικά ως βραχυπρόθεσμη ενοικίαση. Μπορεί κανείς εύκολα να μετατρέψει το ισόγειο σε ένα δεύτερο, ανεξάρτητο διαμέρισμα, η ταράτσα στον τελευταίο όροφο και η θέα από αυτήν είναι απλά εντυπωσιακή και μπορεί κανείς εύκολα να το χρησιμοποιήσει με μια πέργκολα στην κορυφή. Υπάρχει άπλετος χώρος εντός του οικοπέδου για πισίνα, που θα περιβάλλεται από καλά ανεπτυγμένα ελαιόδεντρα.

Η κατοικία διαθέτει επίσης κουφώματα αλουμινίου, κεντρική θέρμανση με λέβητα πετρελαίου και καλοριφέρ σε όλους τους χώρους και ηλιακό για το νερό της.

Συνολικά μια εξαιρετική επένδυση σε ακίνητα.
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Étage
1
Étages du bâtiment
2
Ascenseur
Non
Superficie
83 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
2
Bains/douches
1
Meublé
Oui
Balcon
Oui
Box, places stationnement
8 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, alimenté au gazole
Informations sur les prix
Prix
€ 365 000
Prix au m²
4 398 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Δ

Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur