1/8

Terrain constructible en Vente

Karistos
€ 180 000
4 006 m²

Remarque

Annonce mise à jour le 07/09/2024
Description

référence: 231811035-79

Παλαιά Χώρα Καρύστου θέση Πηγαδάκια Πωλείται στην Παλαιά Χώρα Καρύστου, Ευβοίας, μοναδική παραδοσιακή αρχοντική πετρόκτιστη κατοικία 115 τ.μ., χρονολογούμενη μεταξύ 1900-1930, κατασκευασμένη με υλικά και τεχνικές που αναδεικνύουν τη μακρά ιστορία και την αυθεντικότητα της περιοχής.
 

Το κτίσμα είναι εξαιρετικής αρχιτεκτονικής, αντανακλώντας την αισθητική και τον χαρακτήρα της εποχής του, και προσφέρεται ως ιδανικό ακίνητο για ανακαίνιση και εκμετάλλευση ως ιστορική κατοικία ή παραδοσιακό ξενώνα.

Η κατοικία βρίσκεται σε οικόπεδο 4.006 τ.μ. στον ιστορικό οικισμό της Παλαιάς Χώρας Καρύστου, σε απόσταση μόλις 1.300 μέτρων από τις μαγευτικές παραλίες του Αιγαίου. Το ακίνητο διαθέτει πρόσοψη 32 μέτρων και είναι συνδεδεμένο με όλες τις απαραίτητες παροχές (ρεύμα, τηλέφωνο, δημοτική και αυτόνομη ύδρευση, νερό άρδευσης). Παρέχεται βεβαίωση από την αρμόδια Αρχαιολογική Υπηρεσία ότι είναι απαλλαγμένο από αρχαιολογικά ευρήματα.
 

Πρόκειται για ένα κτίσμα που συνδυάζει την ιστορική γοητεία με τις σύγχρονες δυνατότητες ανάπτυξης σε μια περιοχή μοναδικής φυσικής ομορφιάς
Αναλαμβάνουμε αρχιτεκτονικές μελέτες, ανακαινίσεις, ρυθμίσεις αυθαιρέτων χώρων, έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών, έκδοση βεβαιώσεων νομιμότητας, τοπογραφικές μετρήσεις, σε συνεργασία με την KALLASarchitects.http://kallasarchitects.gr

Caractéristiques
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Typologie
Terrain constructible
Superficie
4 006 m²
Accès à la rue / servitude de passage
Sur un chemin de terre
Autres caractéristiques
  • Exposition sud, est
Informations sur les prix
Prix
€ 180 000
Prix au m²
45 €/m²
Découvrez chaque recoin de la propriété
+5 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur