1/20

Appartement 2 chambres Βούρου Γεωργίου 30, 821 31, Χίος, Chios town, Chios

ChiosΒούρου Γεωργίου 30, 821 31, Χίος
€ 210 000
3 chambres/pièces
70 m²
1 bain/douche
Étage 1
Non Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 02/07/2024
Description

référence: 52823

Κωδικός ακινήτου: 52823

Πωλείται, μοντέρνο διαμέρισμα 69,73 τ.μ. υψηλών προδιαγραφών, ιδανικό για ιδιοκατοίκηση ή επένδυση, στην περιοχή Καρράδειο, πλησίον της πόλης Χίου!
Βρίσκεται στο υπερυψωμένο ισόγειο συγκροτήματος 5 κατοικιών το οποίο κατασκευάστηκε το 2019, και προσφέρει άνετους και λειτουργικούς χώρους & μοντέρνο σχεδιασμό.
Αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνας – καθιστικού, 2 υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και το μπάνιο. Είναι διαμπερές και φωτεινό με λειτουργική διαρρύθμιση.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση - ψύξη με Fan Coil, boiler, κουφώματα με ηλεκτρικά ρολά, προεγκατάσταση συναγερμού και πόρτα ασφαλείας.
Επιπλέον διαθέτει άνετα μπαλκόνια και μεγάλο ημιυπαίθριο χώρο αποκλειστικής χρήσης καθώς και μία υπαίθρια θέση στάθμευσης.
Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, σε μία ήσυχη γειτονιά κοντά στην πόλη της Χίου με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα.
Είτε ψάχνετε για ένα άνετο και σύγχρονο σπίτι για εσάς και την οικογένειά σας, είτε για μια αξιόπιστη επένδυση, αυτό το διαμέρισμα αποτελεί την ιδανική επιλογή!
Τιμή συζητήσιμη!
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα!


Χίος Πόλη Χίου Καρράδειο ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητο διαμέρισμα 1ος υπερυψωμένος συνολικής επιφάνειας 70 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2019 με ενεργειακή κλάση Β και διαθέτει θέρμανση fan coil, θέα σε αστικό τοπίο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, boiler, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 22 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 500 μέτρα απόσταση από πόλη 2000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 5000 μέτρα - Τιμή: 210.000 €


Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.
Caractéristiques
Typologie
Appartement | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étage
1
Ascenseur
Non
Superficie
70 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
2
Bains/douches
1
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 dans garage/box
Chauffage
Individuel
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / PVC
  • Exposition externe
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
Informations sur les prix
Prix
€ 210 000
Prix au m²
3 000 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

B

Découvrez chaque recoin de la propriété
+17 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur