Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
W.C
Διάδρομος
Άποψη χώρου
Θέα από μπαλκόνι
1/25
Θέα από μπαλκόνι

Maison individuelle Κόρφος, Korfos, Soligeia

SoligeiaΚόρφος
€ 700 000
5+ chambres/pièces
300 m²
3+ bains/douches
Non Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 11/07/2024
Description

référence: 1-223

Κωδικός ακινήτου: 1-223 - Κόρινθος Αρχαία Κόρινθος ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 300 τ.μ. σε οικόπεδο 1100 τ.μ. μόνο 250 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2000 με ενεργειακή κλάση Β+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, σίτες, διπλά τζάμια, BBQ, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 130 τ.μ. απόσταση από πόλη 20000 μέτρα απόσταση από χωριό 1000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 140000 μέτρα - Τιμή: 700.000 € Πωλείται στην όμορφη Πελοπόννησο στον Κόρφο Κορινθίας, πολύ κοντά στην Αθήνα , μία καταπληκτική μονοκατοικία 300 τμ με πισίνα 50τμ και σε οικόπεδο 1000 τμ. Η θέα είναι υπέροχη, ανοιχτή στομ ορίζοντα προς το απέραντο γαλάζιο !
Είναι χτισμένη σε 3 επίπεδα, από ισόγειο που βγαίνει στο επίπεδο της πισίνας και ο 1ος όροφος που στο πίσω μέρος βγαίνει στο BBQ , ενώ ο 2ος και τελευταίος είναι το μάστερ υπνοδωμάτιο, επιπλέον χώρος για καρνταρόμπα και ένα ακόμη δωμάτιο ξεχωριστά . Διαθέτει τεράστιες βεράντες σχεδόν περιμετρικά και μπορεί κανείς να απολαύσει όλες τις εποχές του χρόνου την ωραία θέα και την ατμόσφαιρα με ηρεμία !
Στο κάτω επίπεδο (αυτό της πισίνας) βρίσκουμε τα 4 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια , χώρο για laundry και βοηθητικούς χώρους. Η κατασκευή είναι ωραία με μινιμαλ υλικά . Διπλά τζάμια, σίτες και γενικά το σπίτι είναι φωτεινό και λειτουργικό.
Στο μεσαίο επίπεδο συναντάμε το κυρίως σαλόνι, με ένα γωνιακό μεγάλο τζάκι, την κουζίνα με πάσο και ανοιχτή στο χώρο, ένα wc και ένα ακόμα χώρο . Όπως σημείωσα πιο πάνω από την κουζίνα βγαίνουμε απευθείας στο πίσω μέρος του οικοπέδου όπου συναντάμε το BBQ και χώρο για εξωτερική τραπεζαρία αλλά και στάθμευσης ΙΧ , διότι έχει 2 εισόδους το οικόπεδο , μία από το σημείο που είναι η πισίνα και μία από το επάνω μέρος του.

Η απόσταση από την Αθήνα είναι μόλις 110χλμ , ενώ 140χλμ είναι από το Διεθνές Αεροδρόμιο των Σπάτων, η απόσταση από την Κόρινθο είναι 40 χλμ . Το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου απέχει 47 χλμ και προσφέρεται για πολιτιστικές εκδρομές με φίλους ή την οικογένεια ! Ακόμα και μία βόλτα έως το κοντινό Ναύπλιο μπορεί να κάνει κανείς για να απολαύσει έναν καφέ με την παρέα του , είναι μόλις 68 χλμ και σε λιγότερο από ώρα .
Τέλος με τα πόδια μπορεί να πάει κανείς στο λιμάνι του Κόρφου για να επισκεφτεί πολλά ωραία γραφικά μαγαζιά ,με καλό παραδοσιακό ελληνικό φαγητό , δίπλα στη θάλασσα!
Όλες οι παραλίες στην γύρω περιοχή έχουν μία μοναδικότητα και όποιος διαθέτει ένα μικρό ταχύπλοο, θα μπορέσει να τις εξερευνήσει και να απολαύσει τις χαρές της θάλασσας στο ελληνικό καλοκαίρι !
Αξίζει την προσοχή σας, τιμή συζητήσιμη. Επισκεφτείτε την κεντρική σελίδα μας www.paparounisgroup.gr για να δείτε ποιές επιπλέον υπηρεσίες μπορούμε να σας προσφέρουμε !

Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Étages du bâtiment
3
Ascenseur
Non
Superficie
300 m²
Chambres/pièces
5+
Chambres
6
Bains/douches
3+
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Individuel, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Cheminée
  • Porte blindée
  • Piscine
  • Système TV avec parabole satellitaire
Informations sur les prix
Prix
€ 700 000
Prix au m²
2 333 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

B+

Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur