Duplex Αριστοτέλους 73, Βόλος, Ελλάδα, Centre, Volos

VolosΑριστοτέλους 73, Βόλος, Ελλάδα
€ 260 000
3 chambres/pièces
131 m²
1 bain/douche
Ascenseur
Annonce mise à jour le 20/02/2024
Description

référence: 1252-9947

Κωδικός ακινήτου: 1252-9947 - Βόλος Οξυγόνο ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 131 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο . H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 260.000 € Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Κυριάκος Παπαγεωργίου, μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και του γραφείου της RE/MAX Δομή στο Βόλο.

Κωδικός ακινήτου: 1252-9947 - Διατίθεται προς πώληση αποκλειστικά απο την ομάδα μας στο κέντρο της πόλης του Βόλου μεζονέτα που προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για άνεση και πολυτέλεια. Με έναν συνολικό χώρο 131 τ.μ., αυτή η μεζονέτα βρίσκεται στον 4ο όροφο ενός νεόδμητου κτιρίου που ξεχωρίζει για τον μοντέρνο σχεδιασμό και την υψηλή ενεργειακή απόδοση (κλάση Α+).

Με ευρύχωρους και φωτεινούς χώρους, αυτή η μεζονέτα περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, ιδανικά για τη φιλοξενία μιας οικογένειας, καθώς και μια μοντέρνα και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα μοντέρνο μπάνιο. Η αισθητική της μεζονέτας διακρίνεται από τις υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, όπως τα πατώματα από πλακάκι, τα εντοιχισμένα ντουλάπια και τα κουφώματα αλουμινίου.

Η μεζονέτα διαθέτει επίσης ατομική θέρμανση με αέριο, θωρακισμένη πόρτα, ανελκυστήρα και εσωτερική σκάλα.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε το ραντεβού σας και να εξερευνήσετε αυτό το εξαιρετικό ακίνητο από κοντά
Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας Κυριάκος Παπαγεωργίου, μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και του γραφείου RE/MAX Δομή στον Βόλο.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Duplex | Propriété de luxe
superficie
131 m²
chambres/pièces
3 chambres, 1 bain/douche
étage
4° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Coûts
prix
€ 260 000
Efficacité énergétique
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur