Appartement 1 chambre Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία, Ippokratio, Faliro - Ippokratio

Faliro - IppokratioΑνάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία
€ 123 000
2 chambres/pièces
40 m²
1 bain/douche
Étage 0
Non Ascenseur
Meublé
Annonce mise à jour le 20/02/2024
Description

référence: 775718

Διαμέρισμα Προς Πώληση, λόφτ στην περιοχή της Νέας Παραλίας δίπλα στην Όλγας. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 40 τ.μ.. Αποτελείται από εναία σαλοκουζίνα, υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Είναι πλήρως λουξ ανακαινισμένο και επιπλωμένο και με όλα τα ηλεκτρικά. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, διαθέτει ενεργειακά κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Επίσης διαθέτει συναγερμό και θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας. Η κατάστασή του είναι εεξαιρετική και βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες και δίπλα στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Το ακίνητο βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο της πόλης και είναι ιδανικό για εκμετάλλευση αλλά και για ιδιοκατοίκηση. Τιμή: €123.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
40 m²
chambres/pièces
2 (1 chambre, 1 autre), 1 bain/douche
étage
Rez-de-chaussée
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Meublé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 123 000
charges de copropriété
€ 10/mois
Efficacité énergétique
année de construction
1970
état
Excellent / Rénové
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
B
Options additionnelles

Contacter l'annonceur