Villa indépendante Κρανίδι, Centre, Kranidi

KranidiΚρανίδι
€ 1 700 000
5+ chambres/pièces
270 m²
3+ bains/douches
Non Ascenseur

Remarque

Annonce mise à jour le 23/03/2024
Description

référence: 477144

Αυτή η εντυπωσιακή νεόκτιστη villa εκτείνεται σε 270 τ.μ. και βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 4500 τ.μ. με θέα στη θάλασσα και το κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι. Η Villa Solstice προσφέρει μια αισθητική εμπειρία, ιδανική για οικογένειες με παιδιά όλων των ηλικιών και επισκέπτες με κινητικές δυσκολίες.
Με μοναδικό σχεδιασμό ενός επιπέδου, η βίλα Solstice περιλαμβάνει ένα φωτεινό και κομψό καθιστικό με τζάκι, μια λειτουργική τραπεζαρία και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Η βίλα αποτελείται από ένα ευρύχωρο κυρίως υπνοδωμάτιο με king size κρεβάτι, en suite μπάνιο με υδρομασάζ, ευρύχωρες ντουλάπες και μεγάλη βεράντα που βλέπει στην πισίνα και προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Επιπλέον, υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια με διπλά κρεβάτια και en suite μπάνια, ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και en suite μπάνιο, καθώς και ένα ανεξάρτητο ξενώνα με διπλό κρεβάτι, en suite μπάνιο και αίθριο.
Στο εξωτερικό, υπάρχουν χώροι ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων δύο εξωτερικών τραπεζαριών, μιας περιοχής lounge, ξαπλώστρες, ενός μπαρ πισίνας, ντους πισίνας, πλήρως εξοπλισμένου χώρου BBQ, εξωτερικό WC και χώροι στάθμευσης για τρία αυτοκίνητα.
Η βιλα Solstice προσφέρει όλες τις ανέσεις που αναμένονται από μια πολυτελή διαμονή. Βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακριά από την πόλη του Πόρτο Χελίου και το λιμανι της Κοστας που συνδεεται με το πανέμορφο νησί των Σπετσών.
Είτε αναζητάτε ένα ρομαντικό καταφύγιο είτε ένα ήσυχο καταφύγιο όλο το χρόνο, η βιλα Solstice προσφέρει ένα εμπνευσμένο περιβάλλον για χαλάρωση και δημιουργικότητα.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Villa indépendante
superficie
270 m²
chambres/pièces
5+ (5 chambres, 1 autre), 3+ bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
autres caractéristiques
Piscine
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 1 700 000
Efficacité énergétique
  • Chauffage

    Autonome, alimenté au gazole
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur