1/12

Appartement 2 chambres excellent état, troisième étage, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - Lykavittos
€ 500 000
4 chambres/pièces
91 m²
2 bains/douches
Étage 3
Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 16/04/2024
Description

référence: 17283

Πλήρως και ριζικώς ανακαινισμένο, αυτό το διαμέρισμα συνδυάζει την πλήρη λειτουργικότητα με την αισθητική ποιότητα σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία των Αθηνών, στην συνοικία Πευκάκια της Νεαπόλεως, μεταξύ Σκουφά και Διδότου. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε άριστη τοποθεσία, σε κοντινή απόσταση από τη Νομική Σχολή Αθηνών, σταθμούς μετρό και στάσεις λεωφορείων, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε κάθε σημείο της πόλης. Ειναι καταλληλο για επαγγελματικη στεγη.
Η ανακαίνιση αφορά πλήρως τις υδραυλικές εγκαταστάσεις (ύδρευσης, αποχετεύσεως και αυτόνομης θέρμανσης φυσικού αερίου), εξασφαλίζοντας άνεση και αποτελεσματικότητα στη χρήση. Επιπλέον, η αναβάθμιση συμπεριλαμβάνει νέα ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά συστήματα, με φωτισμούς, δίκτυο internet, κεντρική κεραία και θυροτηλεοράσεις εισόδου, προσφέροντας σύγχρονες επικοινωνιακές δυνατότητες.
Από άποψη ενεργειακής απόδοσης, το διαμέρισμα ανήκει στην ενεργειακή κλάση Β', με θερμοπροσόψεις και ενεργειακά κουφώματα με θερμοδιακοπή και υαλοπίνακες 4 εποχών, εξασφαλίζοντας βέλτιστη θερμομόνωση και εξοικονόμηση ενέργειας. Η εγκατάσταση αυτόνομης θέρμανσης με φυσικό αέριο προσφέρει αποτελεσματική θέρμανση και άνετη θερμορύθμιση σε όλους τους χώρους.
Στο εσωτερικό, η αισθητική αναβάθμιση περιλαμβάνει νέα μπάνια και βερνικωμένα παρκέ δρυός, προσδίδοντας φρεσκάδα και φινέτσα. Οι διάδρομοι και η υποδοχή με μαρμαροειδές λευκό γρανιτοπλακάκι πολυτελείας, προσθέτου αίγλη και κομψότητα στον χώρο.
Η πολυκατοικία είναι κατασκευής αρίστης ποιότητας, με ανακαινισμένη πρόσοψη και ανακατασκευασμένο υδραυλικό ανελκυστήρα, εξασφαλίζοντας ασφαλή και άνετη κίνηση στο κτίριο.
Συνολικά, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για εκείνους που αναζητούν έναν συνδυασμό ανέσεων, ποιότητας και κεντρικής τοποθεσίας στην καρδιά της πόλης. Με νομότυπη πλήρη απαλλαγή από κάθε κόστος συνεισφοράς κοινοχρήστων και εξαιρετικής ποιότητας κατασκευή, αποτελεί μια ιδανική επιλογή για κάθε χρήση.
Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού για επίσκεψη, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/7829
☎️ 210 6812500
Caractéristiques
Typologie
Appartement
Transaction
Vente
Étage
3
Ascenseur
Oui
Superficie
91 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
2
Bains/douches
2
Meublé
Non
Balcon
Oui
Chauffage
Individuel, alimenté au méthane
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Exposition externe
  • Porte blindée
Informations sur les prix
Prix
€ 500 000
Prix au m²
5 495 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

B

Découvrez chaque recoin de la propriété
+9 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur