Duplex Λουτράκι-Περαχώρα, Centre, Loutraki-Perachora

Loutraki-PerachoraΛουτράκι-Περαχώρα
€ 230 000
5 chambres/pièces
155 m²
3 bains/douches
Non Ascenseur
Annonce mise à jour le 11/04/2024
Description

référence: 779935

Στην περιοχή Λειβαδάκι, στην πόλη του Λουτρακίου, διατίθεται προς πώληση μια όμορφη μεζονέτα τριών επιπέδων με εμβαδόν 155 τ.μ, σε οικόπεδο 222 τ.μ. Στο υπερυψωμένο ισόγειο επίπεδο θα συναντήσουμε ένα καθιστικό με τζάκι, μια κουζίνα και ένα WC. Από όλα τα δωμάτια του επιπέδου υπάρχει πρόσβαση σε μπαλκόνια. Στο επίπεδο του πρώτου ορόφου θα συναντήσουμε δύο υπνοδωμάτια με πρόσβαση σε μπαλκόνια με όμορφη θέα καθώς και ένα μπάνιο. Στον ημιυπόγειο χώρο, θα συναντήσουμε ένα καθιστικό, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Το ημιυπόγειο επίπεδο, συνδέεται με την υπόλοιπη κατοικία, με εσωτερική σκάλα, αλλά και με ανεξάρτητη είσοδο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα. Η κατοικία διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με καλοριφέρ, τζάκι κλειστού τύπου, ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας, κουφώματα αλουμινίου με σίτες, τέντες, τριφασικό ρεύμα, θωρακισμένες πόρτες, συναγερμό, δορυφορική κεραία, αποθήκη, χώρο στάθμευσης, κήπο και BBQ. Χαρακτηριστικό της κατοικίας είναι η τοποθεσία της.

Skouras Real Estate Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο Δερβενακίων & Θεσσαλονίκης, Τ.Κ 21100 Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR Τηλ. Κέντρο: +30 27520 29529 Κιν.: +30 6980169502 www.skourasrealestate.gr ppav@skourasrealestate.gr Υπεύθυνος Ακινήτου: Παρασκευάς Παύλου

Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Duplex
superficie
155 m²
chambres/pièces
5 (3 chambres, 2 autres), 3 bains/douches
étage
1° étage
nombre total étages
3 étages
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Jardin privé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 230 000
Efficacité énergétique
année de construction
2010
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur