Duplex Θεοτοκόπουλου Δομίνικου, Θέρμη Ελλάδα, 57001, Centre, Thermi

ThermiΘεοτοκόπουλου Δομίνικου, Θέρμη Ελλάδα, 57001
€ 410 000
5 chambres/pièces
175 m²
3 bains/douches
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 24/03/2024
Description

référence: 1-415

ΘΕΡΜΗ Πωλείται νεόδμητη υπό κατασκευή μεζονέτα 2ου & 3ου ορόφου/ΡΕΤΙΡΕ – ROOFGARDEN (3 ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ) πολυτελές, βιοκλιματική, διαμπερές, διαμέρισμα 175 τμ, υπερσύγχρονη κατασκευή του 2024.
2ος ΟΡΟΦΟΣ : Αποτελείται από μία ευρύχωρη σαλονοτραπεζαρία - κουζίνα, 2 άνετα δωμάτια, 1 μπάνιo. Ο χώρος του σαλονιού έχει μεγάλη μπαλκονόπορτα που οδηγεί στην κεντρική γωνιακή βεράντα. Ο χώρος της τραπεζαρίας έχει μεγάλο παράθυρο. Στον χώρο της κουζίνας υπάρχουν πολλά, πολυτελή, λειτουργικά έπιπλα κουζίνας. Η κουζίνα έχει δική της μπαλκονόπορτα και βεράντα. Τα δωμάτια είναι άνετα με δική τους ντουλάπα, μπαλκονόπορτα και βεράντα το καθένα. Το μπάνιο έχει παράθυρο και πολυτελή είδη υγιεινής (μπανιέρα ή ντουζιέρα ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή).3ος ΟΡΟΦΟΣ : Εδώ συναντάμε 2 άνετα δωμάτια και 1 μεγάλο μπάνιο. Τα δωμάτια είναι άνετα με δική τους ντουλάπα, μπαλκονόπορτα και βεράντα το καθένα. Το μπάνιο έχει παράθυρο και πολυτελή είδη υγιεινής (μπανιέρα ή ντουζιέρα ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή). Υπάρχει άμεση έξοδος στο Roofgarden από την μπαλκονόπορτα του ενός δωματίου αλλά και από την μπαλκονόπορτα του χωλ (χωρίς να περνάμε μέσα από το δωμάτιο)ROOFGARDEN : Είναι αποκλειστικής χρήσης. Ένας υπέροχος χώρος με πέργκολα, ηλεκτρολογικές, υδραυλικές εγκαταστάσεις και απέραντη θέα την γύρω περιοχή.
--Διαθέτει:ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΑΠΟΘΗΚΗ 20 ΤΜ η οποία είναι αποκλειστικής χρήσης και έχει πρόσβαση με ασανσέρ, Εξώπορτα Ασφαλείας με αυτόματο κλείδωμα με το κλείσιμο της πόρτας και άνοιγμα με ανάγνωση κάρτας, Εγκατάσταση ΚΝΧ (smart home) Ηχομόνωση δαπέδου PHONOBLOCK της MACON ,Υψηλή ενεργειακή κλάση Ά (μόνωση ΚΕΝΑΚ) Θερμοπρόσοψη (τύπου κέλυφος) 10 εκατοστών της THRAKON περιμετρικά της οικοδομής Θερμομονωτικά – ηχομονωτικά κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και τριπλά τζάμια 4.5 εκατοστών,Ηλιακός Θερμοσίφωνας ,Ηλεκτρικά Στόρια, Ντουλάπες, Σίτες , Οπτικές Ίνες, Δορυφορική κεραία, Ανελκυστήρα, Έγχρωμη Θυροτηλεόραση της ΑΒΒ, Ατομική παροχή ρεύματος για φόρτιση ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου, Προεγκατάσταση κλιματισμού & συναγερμού, Ηλεκτρολογικά της ΑΒΒ,Υποδομή για τζάκι, Κάγκελα από ανοδιωμένο αλουμίνιο και τζάμια τρίπλεξ ,Μεγάλες περιμετρικές βεράντες, φωτιστικά κ αυτόματο πότισμα στον κοινόχρηστο κήπο.
Τα πατώματα καλύπτονται από πλακάκια ή ξύλο ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή Εισαγωγή από Ιταλία πλακιδίων μπαλκονιών και κοινόχρηστων χώρων Χρώματα της VIVECHROM.
-Υπάρχει δυνατότητα επιλογής τόσο των υλικών,εσωτερικά ,όσο και της διαρύθμισηςκαθότι η κατοικία είναι υπό κατασκευή.
-Βρίσκεται σε προνομιακό σημείο του οικισμού,με άμεση πρόσβαση σε κεντρικές αρτηρίες.
--Η εταιρία Proterra real estate και όλοι οι συνεργάτες της λειτουργούν βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας .Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α
-PROTERRA.GR
| Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2311-180-264.
-Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Duplex | Propriété de luxe
superficie
175 m²
chambres/pièces
5 (4 chambres, 1 autre), 3 bains/douches
étage
2° étage, avec ascenseur, avec accès handicapés
nombre total étages
2 étages
Places Stationnement
1 dans garage/box
autres caractéristiques
Mansarde
Système d'alarme
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Système TV avec parabole satellitaire
Jardin privé
Coûts
prix
€ 410 000
charges de copropriété
€ 30/mois
Efficacité énergétique
année de construction
2024
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, au sol, alimenté au méthane
Classe énergétique
A+
Options additionnelles

Contacter l'annonceur