Appartement 2 chambres deuxième étage, Plateia Amerikis, Patision - Acharnon

Patision - Acharnon
€ 110 000
4 chambres/pièces
80 m²
2 bains/douches
Étage 2
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 05/03/2024
Description

référence: W-02UHPD

Στην καρδιά της Αθήνας παρουσιάζεται ευρύχωρο διαμέρισμα με πολλούς λειτουργικούς χώρους. Έχει εμβαδόν 80 τ.μ. και βρίσκεται σε μία ήσυχη και καλοδιατηρημένη πολυκατοικία. Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα δωμάτιο εισόδου, ένα χώρο σαλονιού και δίπλα ξεχωριστό δωμάτιο που λειτουργεί ως τραπεζαρία. Υπάρχουν δύο φωτεινά υπνοδωμάτια, το καθένα δίπλα σε μπαλκόνι με άμεση πρόσβαση. Ένας μακρύς διάδρομος οδηγεί στην κουζίνα και στο μπάνιο. Το διαμέρισμα διαθέτει καινούργια πόρτα ασφαλείας και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το σημείο που βρίσκεται, μια ανάσα από το κέντρο και τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς και η διαμόρφωσή του είναι ιδανικά για μια οικογένεια που αγαπά το φως και την άνεση.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Παλαιότερα, τα Πατήσια ήταν εξοχική περιοχή εκτός των ορίων της πρωτεύουσας και τόπος μικρών εκδρομών για τους Αθηναίους του 19ου αιώνα. Σήμερα τα Πατήσια είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη περιοχή, αναπόσπαστο τμήμα του κεντρικού αστικού συγκροτήματος της Αθήνας.
Τα Κάτω Πατήσια έχουν ως κύριο οδικό άξονα την οδό Αχαρνών και την οδό Αγίου Μελετίου, περιοχές όπου διαρκώς αυξάνεται η απήχησή τους για προσφορά κατοικίας. Πρόκειται για μία πολυζήτητη περιοχή και ανερχόμενη , όπως αυτό φαίνεται από την έντονη δραστηριότητα Airbnb και την εμφάνιση καινούργιων επιχειρήσεων, όπου έδωσαν ζωή στην περιοχή με τις τιμές διαρκώς να ανεβαίνουν. Τα Κάτω Πατήσια, τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει ζωή με το σύνολο ποικίλων καταστημάτων, καφετέριες, εστιατόρια, θέατρα και πολλά ακόμα. Η πιο κεντρική περιοχή της Αθήνας προσφέρει την άνεση στους κατοίκους της να έχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις στα πόδια τους και να τις καλύπτουν άμεσα, κάνοντας την μία εξαιρετική επενδυτική επιλογή.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
80 m²
chambres/pièces
4 (2 chambres, 2 autres), 2 bains/douches
étage
2° étage, avec ascenseur, avec accès handicapés
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Coûts
prix
€ 110 000
Efficacité énergétique
année de construction
1965
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur