Appartement 2 chambres excellent état, troisième étage, Platia Attikis, Attikí

Attikí
€ 130 000
3 chambres/pièces
75 m²
1 bain/douche
Étage 3
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 20/03/2024
Description

référence: W-02UYMS

Παρουσιάζεται πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα του 2022, στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για διαμέρισμα προσόψεως 3ου ορόφου, με εμβαδόν 75 τ.μ., σε άριστη κατάσταση, με υπέροχη διαρρύθμιση χώρου, σε ήσυχη γειτονιά και καλοδιατηρημένη πολυκατοικία . Ένα ξεχωριστός χώρος εισόδου οδηγεί στο ευρύχωρο σαλόνι και εκατέρωθεν στα δύο υπνοδωμάτια. Όλοι οι χώροι έχουν πρόσβαση στο μπαλκόνι. Η κουζίνα είναι πλήρως ανακαινισμένη, όπως και το μπάνιο. Τα ζεστά χρώματα και τα φυσικά υλικά που έχουν επιλεγεί αναδεικνύουν το διαμέρισμα, ενώ η αίσθηση ασφαλείας είναι διάχυτη, καθώς το ακίνητο διαθέτει πόρτα ασφαλείας. Είναι μια ιδανική επένδυση στο κέντρο της Αθήνας.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Παλαιότερα, τα Πατήσια ήταν εξοχική περιοχή εκτός των ορίων της πρωτεύουσας και τόπος μικρών εκδρομών για τους Αθηναίους του 19ου αιώνα. Σήμερα τα Πατήσια είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη περιοχή, αναπόσπαστο τμήμα του κεντρικού αστικού συγκροτήματος της Αθήνας.
Τα Κάτω Πατήσια έχουν ως κύριο οδικό άξονα την οδό Αχαρνών και την οδό Αγίου Μελετίου, περιοχές όπου διαρκώς αυξάνεται η απήχησή τους για προσφορά κατοικίας. Πρόκειται για μία πολυζήτητη περιοχή και ανερχόμενη , όπως αυτό φαίνεται από την έντονη δραστηριότητα Airbnb και την εμφάνιση καινούργιων επιχειρήσεων, όπου έδωσαν ζωή στην περιοχή με τις τιμές διαρκώς να ανεβαίνουν. Τα Κάτω Πατήσια, τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει ζωή με το σύνολο ποικίλων καταστημάτων, καφετέριες, εστιατόρια, θέατρα και πολλά ακόμα. Η πιο κεντρική περιοχή της Αθήνας προσφέρει την άνεση στους κατοίκους της να έχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις στα πόδια τους και να τις καλύπτουν άμεσα, κάνοντας την μία εξαιρετική επενδυτική επιλογή.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
75 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
3° étage, avec ascenseur, avec accès handicapés
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 130 000
Efficacité énergétique
année de construction
1973
état
Excellent / Rénové
chauffage
Centralisé, alimenté au méthane
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur