Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Κουζίνα
Ασανσέρ
Μπαλκόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Ασανσέρ
Σαλόνι
Κουζίνα
Κουζίνα
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
1/25
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι

Maison individuelle Άγιος Παύλος, Agios Pavlos, Kallikrateia

KallikrateiaΆγιος Παύλος
€ 800 000
5+ chambres/pièces
380 m²
3+ bains/douches
Ascenseur
Meublé
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 05/09/2024
Description

référence: 3184699

Κωδικός ακινήτου: 3184699 - Καλλικράτεια Άγιος Παύλος ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 380 τ.μ. σε οικόπεδο 6158 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2009 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, BBQ, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 800 μέτρα απόσταση από πόλη 36900 μέτρα απόσταση από χωριό 1 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 27600 μέτρα - Τιμή: 800.000 €
Υπότυπος ακινήτου: Μονοκατοικία
Έτος κατασκευής: 2009
Υπνοδωμάτια: 4
Μπάνια: 3
WC:1
Κουζίνα: 2
Σαλόνι: 2
Ζωτικός χώρος: 380 τ.μ.
Θέρμανση: Ατομικό πετρέλαιο
Δάπεδο: Πλακάκι
Κατάσταση: Άριστη κατάσταση
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ
Γοητευτικό ακίνητο, μοναδική τοποθεσία και καλύτερη θέα στη θάλασσα και στον Όλυμπο! Αυτή η όμορφη, ευρύχωρη μονοκατοικία προς πώληση στον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής είναι η τέλεια ευκαιρία για όσους θέλουν να ζήσουν σε μια προνομιακή τοποθεσία, σε μόλις 30΄από το κέντρο της Θεσσαλονίκης με όλες τις ανέσεις και εγκαταστάσεις, αλλά μακριά από τη φασαρία και το θόρυβο της πόλης. Σε οικόπεδο 6158τ.μ., η μοναδική κατοικία των 380τ.μ. κατανέμεται σε 3 επίπεδα που περιλαμβάνουν 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια και ένα WC. Το ισόγειο διαθέτει έναν πολύ ευρύχωρο χώρο που συνδυάζει σαλόνι, τραπεζαρία με τζάκι, ένα WC και επεκτείνεται περαιτέρω στην λειτουργική πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με οικιακές συσκευές καλής ποιότητας. Τα τεράστια παράθυρα ανοίγουν στο υπαίθριο σαλόνι και την ιδιωτική πισίνα με το BBQ και σας επιτρέπουν να ζήσετε και να απολαύσετε την εκπληκτική θέα τόσο στην θάλασσα όσο και στο ατελείωτο πράσινο που απλώνεται μπροστά σας. Ο πρώτος όροφος φιλοξενεί τα δύο ευρύχωρα Master υπνοδωμάτια με μεγάλη βεράντα και με απεριόριστη θέα, ένα εκ των οποίων διαθέτει βεστιάριο. Το χαμηλότερο επίπεδο προσφέρει δύο επιπλέον υπνοδωμάτια, μια μεγάλη σαλοκουζίνα με τζάκι, ένα μπάνιο, μια αποθήκη, ένα κλιμακοστάσιο με την αυτόνομη δεξαμενή νερού και μας οδηγεί στο κλειστό παρκινγκ των δύο θέσεων. Ο ανελκυστήρας συνδέει όλους τους ορόφους του εντυπωσιακού σπιτιού. Αυτή η πολυτελής κατοικία προς πώληση είναι μια μοναδική ευκαιρία! Προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για την πιο αποκλειστική και όμορφη ζωή, από απίστευτη θέα στη θάλασσα, στο βουνό του Ολύμπου μέχρι την ειδυλλιακή θέα στον εκπληκτικό κήπο με το σμαραγδένιο γρασίδι, τα πολλά φυτά, τους εμβληματικούς φοίνικες, τα ελαιόδεντρα και τους αμπελώνες. Διαθέτει επίσης, γήπεδο τένις!!! Οι χώροι για φαγητό και χαλάρωση στο ύπαιθρο σας προσκαλούν να χαλαρώσετε όλο το χρόνο θαυμάζοντας τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα της περιοχής με τα απίστευτα χρώματα!!! Σχεδιασμένο για τον πιο αποκλειστικό και αρμονικό τρόπο ζωής, αυτό το πολυτελές σπίτι διατίθεται προς πώληση σε εξαιρετική κατάσταση, πλήρως επιπλωμένο και με πολλά πολυτελή χαρακτηριστικά, όπως ανελκυστήρα, κλιματισμό, κεντρική θέρμανση, εντοιχισμένες ντουλάπες, τριπλά τζάμια, αυτόματο σύστημα ποτίσματος, θυροτηλεόραση, εγκατάσταση συναγερμού, 10άρα μόνωση και αυτόνομη δεξαμενή νερού. Δεν είναι απλώς μια τοποθεσία στην αγκαλιά της φύσης, αλλά ένας ιδιαίτερος τρόπος ζωής, και αυτή η μεγάλη ιδιοκτησία με κάθε λεπτομέρεια υπενθυμίζει ότι ζωή σημαίνει άνεση, γαλήνη και πολλή απόλαυση. Ένας θησαυρός μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης!!! 
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Ο Άγιος Παύλος είναι οικισμός του νομού Χαλκιδικής. Είναι κτισμένος σε υψόμετρο 40 μέτρων. Η θέση του είναι στο ύψος του 35ου χιλιομέτρου της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών. Η περιοχή περιβάλλεται από αμπελώνες. Ο Άγιος Παύλος Χαλκιδικής, αν και είναι μία μικρή περιοχή, υπάρχουν πολλές ασχολίες για τους κατοίκους αλλά και αυτούς που επιλέγουν να την επισκεφτούν. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κανείς όταν πάει εκεί είναι να απολαύσει τις γραφικές παραλίες με τις ταβερνούλες και τα μαγαζάκια που τις στολίζουν.
TERRA HOMES Αν. Παπανδρέου 283 Νεάπολη Μητροπόλεως 55  κέντρο Θεσσαλονίκη. 2314 000 060 www.terrahomes.gr
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Ascenseur
Oui
Superficie
380 m²
Chambres/pièces
5+
Chambres
4
Bains/douches
3+
Meublé
Oui
Balcon
Non
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs vitrage / métal
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
  • Piscine
Informations sur les prix
Prix
€ 800 000
Prix au m²
2 105 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    2009
  • Chauffage

    Collectif, alimenté au gazole
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur