Appartement 3 chambres Νέα Ερυθραία, Ethnikiston kai Anapiron Polemou, Nea Erithraia

Nea ErithraiaΝέα Ερυθραία
€ 350 000
5 chambres/pièces
197 m²
2 bains/douches
Étage 0
Non Ascenseur
Annonce mise à jour le 12/03/2024
Description

référence: 837141

Αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα ισογείου σε διόροφο κτίριο σε οικόπεδο 500τμ είναι διαθέσιμο προς πώληση στην όμορφη περιοχή της Νέας Ερυθραίας. Το εμβαδόν του ακινήτου αγγίζει τα 200 τ.μ. και προσφέρει έναν υπέροχο χώρο διαβίωσης πίσω από ένα καταπράσινο, καλόγουστο κήπο.

Αυτό το σπίτι περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 1 κουζίνα, 2 σαλόνια και 1 γραφείο, προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα σε κάθε γωνιά. Επιπλέον, διαθέτει δώμα 20τμ. στην ταράτσα με WC που μπορεί να μετατραπει σε ανεξάρτητη γκαρσονιέρα, ενώ απολαμβάνετε την αποκλειστική χρήση της ταράτσας και του κήπου.

Η κατασκευή του ξεκίνησε το 1950, επεκτάθηκε το 1970 και ολοκληρώθηκε γύρω στο 1980, ενώ η θέρμανση είναι ατομική με πετρέλαιο και διατίθεται ηλιακός θερμοσίφωνας. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου και έχει ενεργειακό πιστοποιητικό τάξης Ζ, ενώ τα δάπεδα είναι πλακάκια.

Η κατάστασή του είναι πολύ καλή και βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά, κοντά σε συγκοινωνίες και εμπορικό κέντρο. Αυτή η προσιτή κατοικία είναι ιδανική για εκείνους που αναζητούν την άνεση και την πολυτέλεια στην καρδιά της πόλης.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού για να δείτε αυτήν την εξαιρετική κατοικία, επικοινωνήστε με την Athens Living στο τηλέφωνο 2114148285 ή στείλτε email στο info@athens-living.com. Επισκεφτείτε επίσης τον ιστότοπό μας στο www.athens-living.com.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
197 m²
chambres/pièces
5 (3 chambres, 2 autres), 2 bains/douches
étage
Rez-de-chaussée
autres caractéristiques
Cheminée
Porte blindée
Exposition externe
Jardin privé
Coûts
prix
€ 350 000
Efficacité énergétique
année de construction
1950
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
Classe énergétique
Ζ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur