1/1

Vous souhaitez plus de photos ?

Demander des photos à l'annonceur

Terrain constructible en Vente

KefaloniaΛακήθρα, Greece
€ 250 000
16 000 m²

Remarque

Annonce mise à jour le 10/07/2024
Description

référence: 1-1537

Κωδικός ακινήτου: 1-1537 - Κεφαλονιά Λειβαθώς Λακήθρα ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικοδομήσιμο επικλινές οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 16000 τ.μ. Διαθέτει περίφραξη, νερό, ρεύμα, τηλέφωνο, πρόσοψη 54 μέτρα, βάθος 145 μέτρα απόσταση από θάλασσα 2700 μέτρα απόσταση από πόλη 40 μέτρα απόσταση από χωριό 40 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 1450 μέτρα Τιμή: 250.000 €
Καλώς ήρθατε στον παράδεισο στο γοητευτικό χωριό Λάκυθρα της Κεφαλονιάς. Αυτό το εκπληκτικό οικόπεδο, με κωδικό ακινήτου 1-1537, είναι η επιτομή της πολυτέλειας και μπορεί να υπερηφανεύεται για την επιθυμητή τιμή των 250.000 €. Με έκταση 16000 τ.μ., αυτό το οικόπεδο είναι ένα πραγματικό στολίδι που περιμένει να το ανακαλύψετε. Η γη μπορεί να χτίσει περίπου 500 τ.μ., είναι ιδανική για βίλες ή σπίτια. Το μήκος της πρόσοψης 54 μέτρων και το βάθος 145 μέτρων προσφέρουν άφθονο χώρο για να χτίσετε το σπίτι των ονείρων σας και να δημιουργήσετε το δικό σας κομμάτι παραδείσου.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι από την ομορφιά της Κεφαλονιάς. Ελάτε να δείτε μόνοι σας τις δυνατότητες αυτού του εκπληκτικού οικοπέδου στο χωριό Λάκυθρα.
Φωλιασμένο στη γραφική περιοχή της Λειβαθούς, αυτό το οικόπεδο προσφέρει ό,τι καλύτερο και των δύο κόσμων - ηρεμία και άνεση. Θα βρεθείτε μόλις 2700 μέτρα μακριά από τη λαμπερή θάλασσα, ιδανική για μια χαλαρωτική μέρα στην παραλία. Και με μόλις 40 μέτρα απόσταση από το κέντρο της πόλης και το κοντινότερο χωριό, θα έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε.

Για τους τζετ σετ, το πλησιέστερο αεροδρόμιο απέχει μόλις 1450 μέτρα, καθιστώντας αυτό το οικόπεδο ιδανική τοποθεσία για εξοχική κατοικία. Και με την πρόσθετη ευκολία της περίφραξης, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το απόρρητο και η ασφάλειά σας είναι εγγυημένα.

Αλλά αυτό δεν είναι μόνο, αυτό το οικόπεδο διαθέτει επίσης καθαρό πόσιμο νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και τηλεφωνικές γραμμές - όλα τα απαραίτητα για έναν άνετο και σύγχρονο τρόπο ζωής. Η ΛΑΚΥΘΡΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΙΒΑΘΟΥ, ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ. ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΜΕΣ, ΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΒΥΘΟΥ ΚΑΙ ΑΕ ΧΕΛΗΣ. ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ, ΚΑΦΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ KOURKOMELATA - CHARLATAGATAILLATON - SHARLATATILATA - THIS ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΑΞΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΛΑΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΟΥ Υπάρχει σύνδεση με το αστικό λεωφορείο για το Αργοστόλι όλο το καλοκαίρι. Το χωριό είναι κοντά σε πολλές παραλίες, που είναι γνωστές στην Κεφαλονιά Από την παραλία Άμμες 8 λεπτά, από την παραλία Αιχέλης 10 λεπτά, Από την παραλία του Αβύθου 14 λεπτά Από την παραλία Σπάσματα 8 λεπτά και από τη Μεγάλη Άμμο 8 λεπτά Και από μια από τις πιο διάσημες παραλίες της ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ.. Μακρύς Γιαλός μόλις 10 λεπτά μακριά.
Caractéristiques
Transaction
Vente
Typologie
Terrain constructible
Superficie
16 000 m²
Accès à la rue / servitude de passage
Sur l'autoroute
Autres caractéristiques
  • Exposition nord, est
Informations sur les prix
Prix
€ 250 000
Prix au m²
16 €/m²
Options additionnelles

Contacter l'annonceur