Appartement 2 chambres neuf, deuxième étage, Centre, Kalamariá

Kalamariá
€ 300 000
3 chambres/pièces
99 m²
2 bains/douches
Étage 2
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 11/04/2024
Description

référence: 1071-671

Ανακαλύψτε την επιτομή της σύγχρονης ζωής στη ζωντανή γειτονιά του Αγίου Ιωάννη της Καλαμαριάς. Παρέχοντας μια εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα διαμέρισμα υπό κατασκευή, αυτή η κατοικία στον 2ο όροφο διαθέτει άψογη αισθητική και βρίσκεται σε έναν ανοιχτό χώρο 100 τετραγωνικών μέτρων, προσφέροντας σας τον τέλειο χώρο για να δημιουργήσετε μόνιμες αναμνήσεις.

Σχεδιασμένο με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, αυτό το αρχιτεκτονικό αριστούργημα συνδυάζει άψογα την άνεση, την ανώτερη δεξιοτεχνία και το σύγχρονο στυλ. Οι γενναιόδωρες αναλογίες και οι ηλιόλουστοι εσωτερικοί χώροι θα σας ενθουσιάσουν σε κάθε βήμα. Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα φλιτζάνι καφέ στο ευρύχωρο μπαλκόνι, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα που σας περιβάλλει.

Με δύο άρτια εξοπλισμένα υπνοδωμάτια, αυτό το διαμέρισμα είναι ιδανικό τόσο για άτομα όσο και για οικογένειες. Οι προσεκτικά σχεδιασμένοι χώροι δίνουν προτεραιότητα στη λειτουργικότητα και την άνεση, επιτρέποντάς σας να εξατομικεύσετε το περιβάλλον διαβίωσής σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα διαθέτει υπερσύγχρονες συσκευές και προσφέρει ένα φιλόξενο περιβάλλον για γαστρονομική δημιουργικότητα.

Εξωτερικά, ένας καταπράσινος κήπος προσθέτει μια νότα ηρεμίας και χαλάρωσης. Βυθιστείτε στη φυσική ομορφιά και τους χαλαρωτικούς ήχους της κοντινής θάλασσας, καθώς βρίσκεστε λίγα βήματα μακριά από την παραλία.

Αυτό το υπό κατασκευή διαμέρισμα συνδυάζει μια προνομιακή τοποθεσία με εξαιρετικό ντιζάιν, που υπόσχεται έναν τρόπο ζωής με άνεση και άνεση. Αγκαλιάστε την ευκαιρία να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας και να κάνετε μια υγιή μακροπρόθεσμη επένδυση για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Μην χάσετε αυτήν την αξιοσημείωτη ευκαιρία να αποκτήσετε ένα σπίτι που εμπεριέχει την ουσία της σύγχρονης ζωής. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να εξασφαλίσετε το μέλλον σας σε αυτή την περιζήτητη γειτονιά της Καλαμαριάς.

Costis tolios
tolios.realestate@gmail.com
2310458030
6934257000

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Όλες οι πληροφορίες
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement | Propriété de luxe
superficie
99 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
2° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 300 000
charges de copropriété
€ 40/mois
Efficacité énergétique
année de construction
2023
état
Nouveau / En construction
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
Classe énergétique
Γ
Options additionnelles

Contacter l'annonceur