Appartement 2 chambres Χρυσ. Σμύρνης 2, 561 22, Μενεμένη, Centre, Menemeni

MenemeniΧρυσ. Σμύρνης 2, 561 22, Μενεμένη
€ 80 000
3 chambres/pièces
58 m²
1 bain/douche
Étage 2
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 04/05/2024
Description

référence: 1071-8197


Κωδικός Ακινήτου 1071-8197



Πωλείται σε μια ήσυχη γειτονιά της Μενεμένης, ένα όμορφο διαμέρισμα 58τμ. Βρίσκεται στον 2ο όροφο (με ασανσέρ) μιας 3όροφης πολυκατοικίας. Αποτελείται από δύο δωμάτια, μια κουζίνα, ένα ξεχωριστό σαλόνι και ένα μπάνιο με ντουζιέρα. Η πόρτα είναι θωρακισμένη, τα κουφώματα αλουμινίου συρόμενα με διπλα τζάμια. Το σπίτι διαθέτει δύο μπαλκόνια και τέντες. Το πάτωμα είναι από ξύλο στα δωμάτια, πλακάκι στο μπάνιο και μωσαικό στη κουζίνα και στο διάδρομο. Μπαίνοντας στο σπίτι, μπροστά σας βρίσκεται η κουζίνα. φωτεινή και πλήρως λειτουργική με πρόσβαση στο μπαλκόνι. Ακολουθεί το ένα δωμάτιο, μεγάλο και εξίσου φωτεινό, θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Στη συνέχεια συναντάτε το σαλόνι, τετράγωνο, ευρύχωρο και ζεστό, που μοιράζεται το ίδιο μπαλκόνι με τη κουζίνα και το ένα από τα δύο δωμάτια. Προχωρόντας βλέπετε και το 2ο δωμάτιο, μεγάλο και αυτό και φωτεινό με δικό του μπαλκόνι. Την εικόνα του ακινήτου ολοκληρώνει ένα όμορφο μπάνιο με ντουζιέρα και πατάρι. Πρόκειται για ένα ακίνητο σε μια άκρως ενδιαφέρουσα τιμή, σε ένα σημείο της Μενεμένης, πραγματικά δίπλα σε σχολεία, αγορά και οδικές αρτηρίες προς Εύοσμο και κέντρο. Προσφέρεται τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση. Αξίζει να το δείτε.


| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
58 m²
chambres/pièces
3 (2 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
2° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 80 000
charges de copropriété
€ 15/mois
Efficacité énergétique
année de construction
1980
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur