Appartement 3 chambres cinquième étage, Agios Petros, Palaio Faliro

Palaio Faliro
€ 360 000
4 chambres/pièces
101 m²
2 bains/douches
Étage 5
Ascenseur
Balcon
Annonce mise à jour le 26/06/2024
Description

référence: ΤΣΓ8451

Αθήνα - Νότια Προάστια, Παλαιό Φάληρο: Βυθιστείτε στην άνεση αυτού του πολυτελούς διαμερίσματος 101 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Παλαιού Φαλήρου. Το κατάλυμα βρίσκεται στον 5ο όροφο και προσφέρει ανοιχτή θέα στη ζωντανή πόλη, που πλαισιώνεται τέλεια από τις μεγάλες, φιλόξενες βεράντες - ένα ειδυλλιακό περιβάλλον για οικογενειακές συγκεντρώσεις ή γαλήνια μοναξιά.

Η καρδιά του σπιτιού είναι το ευρύχωρο σαλόνι, λουσμένο στο ζεστό, φυσικό φως του ήλιου. Το δωμάτιο ρέει απρόσκοπτα στην ανοιχτή κουζίνα, ενθαρρύνοντας τις οικογενειακές συζητήσεις και αφήνοντας άφθονο χώρο διασκέδασης. Δίπλα στο κεντρικό σαλόνι υπάρχουν τρία άνετα υπνοδωμάτια διακοσμημένα με όμορφα πατώματα από μασίφ ξύλο, σχεδιασμένα για ιδιωτικότητα και γαλήνη.

  Ένα , άρτιο εξοπλισμένο μπάνιο και ένα wc ολοκληρώνουν τον χώρο, ενσωματώνοντας ταυτόχρονα τη λειτουργικότητα και το στυλ. Αλλά πρόσθετα χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν αυτό το οικογενειακό διαμέρισμα: ένα ζεστό τζάκι για τις χειμωνιάτικες νύχτες μαζί με ένα υψηλής ποιότητας αλουμίνιο με διπλά τζάμια εξασφαλίζουν ζεστασιά και ησυχία μέσα.

 Το ακίνητο επωφελείται επίσης από μια σειρά από πρακτικές ανέσεις, όπως ένα εσωτερικό γκαράζ, αποθήκη και μια πόρτα ασφαλείας, που υπόσχονται γαλήνη και ασφάλεια. Το διαμέρισμα είναι επίσης εξοπλισμένο με ηλιακό θέρμοσίφωνα, μειώνοντας το κόστος ενέργειας και αυξάνοντας την οικολογική βαθμολογία του σπιτιού.

 Η ρύθμιση της θερμότητας είναι δική σας επιλογή με το σύστημα Αυτόνομης Θέρμανσης, επιτρέποντας σε κάθε μέλος της οικογένειας να προσαρμοστεί στην άνεσή του. Σε βολική τοποθεσία στην παλλόμενη καρδιά του Παλαιού Φαλήρου, αυτο το καταπληκτικό διαμέρισμα είναι μια ικανοποιητική απάντηση στην αναζήτηση ενός τέλειου οικογενειακού σπιτιού.

 Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε από πρώτο χέρι αυτήν την εξαιρετική ιδιοκτησία. Σας προσκαλώ να κανονίσετε μια επίσκεψη και να οραματιστείτε το μέλλον σας σε αυτό το εξαίσιο διαμέρισμα. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσετε μια προσωπική επίδειξη αυτού του όμορφου ακινήτου, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε.... Τιμή 360.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #ΤΣΓ8451

 

 

Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Appartement
superficie
101 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 2 bains/douches
étage
5° étage, avec ascenseur
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Cheminée
Porte blindée
Balcon
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 360 000
Efficacité énergétique
année de construction
1992
chauffage
Autonome, alimenté au gazole
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur