1/9

Appartement 3 chambres excellent état, deuxième étage, Ville principale - Chora, Rhodes

Rhodes
€ 205 000
4 chambres/pièces
102 m²
2 bains/douches
Étage 2
Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 23/04/2024
Description

référence: W-02RZTD

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο Ροδίνι μια από τις ποιο όμορφες περιοχές στην πόλη της Ρόδου. Μπαίνοντας μέσα βρισκόμαστε στο σαλόνι του σπιτιού και στο βάθος είναι η κουζίνα. Στο σαλόνι όπου είναι ευρύχωρο χωράνε με άνεση ένα πλήρες καθιστικό, ενώ στην κουζίνας η τραπεζαρία. Μπαίνοντας στο χολ οδηγούμαστε στα δυο μεγάλα υπνοδωμάτια του σπιτιού, καθώς και στο μεγάλο μπάνιο και στο WC. Τα δύο μπάνια τα χωρίζει η εσωτερική αποθήκη του σπιτιού, ενώ από πάνω από τους τρείς αυτούς χώρους βρίσκονται τα τρία πατάρια. Τέλος στο βάθος και μετά το μεγάλο υπνοδωμάτιο βρίσκεται ένας ακόμη χώρος όπου λειτουργεί σαν γραφείο αλλά ανά πάσα στιγμή μπορεί να μετατραπεί σε υπνοδωμάτιο επίσης .
Το διαμέρισμα έχει δύο μεγάλες βεράντες όπου απολαμβάνει κανείς τη θάλασσα ,ενώ στη μία υπάρχει και ιδιωτικό ασανσέρ από το οποίο μπορείς επίσης να ανέβεις στο διαμέρισμα περνώντας από την αποκλειστικής χρήσης αυλή στην οποία βρίσκεται και ο ιδιωτικός χώρος στάθμευσης του διαμερίσματος. Στη συγκεκριμένη αυλή υπάρχει ακόμη και μια δεύτερη εξωτερική αποθήκη.
Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε υποδομές, σχολεία, σούπερ μάρκετ κ.τ.λ. καθώς και στο μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο του νησιού. Επίσης στην περιοχή υπάρχει ο μεγαλύτερος πνεύμονας πρασίνου της πόλης.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η πρωτεύουσα της Ρόδου και των Δωδεκανήσων, βρίσκεται στο βορειότερο άκρο του νησιού.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Τα περισσότερα από τα κτίρια σε αυτό το τμήμα της πόλης χρονολογούνται από την ιταλική κυριαρχία, η οποία κοσμούσε την πόλη σύμφωνα με το νεογοτθικό και ενετικό αρχιτεκτονικό στυλ. Αυτό έχει δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο και γοητευτικό χαρακτήρα στην πόλη, ιδιαίτερα στην περιοχή του λιμανιού της Ρόδου. Προσεγμένος σχεδιασμός, πολυάριθμα πάρκα και πλατείες και μεγάλοι δρόμοι ολοκληρώνουν την όμορφη όψη της Νέας Πόλης της Ρόδου όπου συγκεντρώνονται όλες οι τουριστικές, εμπορικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.
Προσβασιμότητα: Η Ρόδος είναι εύκολα προσβάσιμη από τις περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις με το Διεθνές Αεροδρόμιο της να απέχει μόλις 14 χιλιόμετρα από την πόλη καθώς και το κύριο λιμάνι που συνδέει την ηπειρωτική χώρα σε καθημερινή βάση.
Επενδυτικές δυνατότητες: Το υψηλό επίπεδο ζωής μαζί με τα ποσοστά εγκληματικότητας να πλησιάζουν το μηδέν κάνουν την Ρόδο ιδανική για μια δεύτερη βάση κατοίκησης.
Caractéristiques
Typologie
Appartement
Transaction
Vente
Étage
2
Étages du bâtiment
2
Ascenseur
Oui
Superficie
102 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
3
Bains/douches
2
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, alimentation électrique
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
Informations sur les prix
Prix
€ 205 000
Prix au m²
2 010 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1994
  • État

    Excellent / Rénové
  • Chauffage

    Collectif, alimentation électrique
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+6 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur