Terrain constructible en Vente

ChortiatisΕξοχή
€ 180 000
310 m²

Remarque

Annonce mise à jour le 12/09/2024
Description

référence: 1-3259

Κωδικός ακινήτου: 1-3259 - Χορτιάτης Εξοχή ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα οικοδομήσιμο επίπεδο οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 310 τ.μ. Διαθέτει νερό, ρεύμα, αέριο, τηλέφωνο, πρόσοψη 12 μέτρα Τιμή: 180.000 €
Η Papastefanou Real σας παρουσιαζει ένα οικόπεδο 310 τετραγωνικών μέτρων σε μια ήσυχη και πράσινη περιοχή κοντά στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στην εξοχή της Θεσσαλονίκης.
Το οικόπεδο είναι αρτιο και οικοδομήσιμο, προσφέροντας μια εξαιρετική ευκαιρία για την ανέγερση οικίας ή ακόμη και ενός μικρού ξενοδοχείου.

Η τοποθεσία του είναι ιδανική για κατοικία λόγω της κοντινής απόστασης από το νοσοκομείο, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες, καθώς και για μινι ξενοδοχείο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει άτομα με ειδικές ανάγκες, προσφέροντας άνεση και προσβασιμότητα σε αυτούς που επισκέπτονται το νοσοκομείο.

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτή την μοναδική ευκαιρία, επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες και για να οργανώσετε μια επίσκεψη στο οικόπεδο.
Μην χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε τον δικό σας προσωπικό χώρο σε μια από τις πιο ζητούμενες περιοχές της Θεσσαλονίκης.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας.
Caractéristiques
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Typologie
Terrain constructible
Superficie
310 m²
Accès à la rue / servitude de passage
Sur l'autoroute
Informations sur les prix
Prix
€ 180 000
Prix au m²
581 €/m²
Options additionnelles

Contacter l'annonceur