Penthouse Αισώπου 6, 562 25, Εύοσμος, Centre, Evosmos

EvosmosΑισώπου 6, 562 25, Εύοσμος
€ 240 000
4 chambres/pièces
123 m²
1 bain/douche
Étage 1
Non Ascenseur
Balcon
Meublé
Annonce mise à jour le 10/06/2024
Description

référence: 1003-10086


Κωδικός Ακινήτου 1003-10086

Πωλείται ένα όμορφο διαμέρισμα 123τμ στον 1ο όροφο (ρετιρέ). Βρίσκεται πάνω σε μια από τις πιο κεντρικές οδούς του Ευόσμου. Διαθέτει θέση στάθμευσης 2 αυτοκινήτων, μπαλκόνια με τέντες, ηλιακό θερμοσίφωνα. Η πόρτα είναι θωρακισμένη, το πάτωμα από μάρμαρο και ξύλο στα δωμάτια, η θέρμανση ατομική φυσικού αερίου αλλά υπάρχει και κλιματιστικό για ψύξη και θέρμανση και τα κουφώματα συνθετικά με σίτες. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ένα σαλόνι μια κουζίνα με καθιστικό και ένα μπάνιο με μπανιέρα. Μπαίνοντας στο σπίτι, βρίσκεστε σε ένα χώρο υποδοχής. Στα αριστερά σας η κουζίνα και το καθιστικό. Η κουζίνα πλήρως λειτουργική, θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Το καθιστικό ευρύχωρο και φωτεινό με πρόσβαση σε μπαλκόνι. Μπροστά σας ένα πελώριο σαλόνι, φωτεινό με πρόσβαση σε πλατύ μπαλκόνι με τέντες. Προχωρώντας δεξιά, βρίσκεστε στο μπάνιο. Ακολουθεί το ένα υπνοδωμάτιο, και στη συνέχεια τα υπόλοιπα δύο με πρόσβαση στο μπαλκόνι του σαλονιού. Πρόκειται για μια αξιόλογη αγοραστική πρόταση για όποιον αναζητεί ένα σπίτι μεγάλο, με πάρκινγκ, σε μια περιοχή με αμείωτο αγοραστικό και επενδυτικό ενδιαφέρον.  

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Penthouse
superficie
123 m²
chambres/pièces
4 (3 chambres, 1 autre), 1 bain/douche
étage
1° étage
Places Stationnement
1 place(s) de parking
autres caractéristiques
Porte blindée
Balcon
Meublé
Cadres extérieurs double vitrage / PVC
Coûts
prix
€ 240 000
Efficacité énergétique
année de construction
1985
chauffage
Autonome, alimenté au méthane
certification énergétique
En attente de certification
Options additionnelles

Contacter l'annonceur