Penthouse excellent état, 34 m², Ag. Meletiou - Viktorias Sq. - Marni, Patision - Acharnon

Patision - Acharnon
€ 75 000
2 chambres/pièces
34 m²
1 bain/douche
Étage 5
Ascenseur
Balcon
Meublé

Remarque

Annonce mise à jour le 22/04/2024
Description

référence: 11509

Στην κεντρική πλατεία της Βικτωρίας βρίσκεται αυτό το όμορφο διαμέρισμα προς πώληση, προσφέροντας έναν χαρακτηριστικό χώρο διαβίωσης σε μια από τις πιο δυναμικές περιοχές της Αθήνας. Με μια επιφάνεια 34 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στον 5ο όροφο ενός κτιρίου κατασκευής 1966, που έχει υποστεί πλήρη ανακαίνιση το 2022.

Το διαμέρισμα παρέχει ένα ευρύχωρο δωμάτιο με κλειστή κουζίνα, μπάνιο και σαλόνι. Είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο, ενώ διαθέτει επίσης ανελκυστήρα, βεράντα και πόρτα ασφαλείας. Η θέρμανση παρέχεται μέσω κλιματιστικών, ενώ η ενεργειακή κλάση του διαμερίσματος είναι Α+, εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομικότητα.

Η θέα είναι εξαιρετική, ενώ η φωτεινότητα και η ανεξαρτησία του χώρου προσφέρουν μια ευχάριστη και άνετη διαμονή. Επιπλέον, τα διπλά τζάμια και τα αλουμινένια κουφώματα εξασφαλίζουν την ησυχία και την ασφάλεια των κατοίκων.

Βρίσκεται σε προνομιούχα θέση, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες και μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο κωδικός ακινήτου είναι 11509. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cityproperties.gr.
Caractéristiques
transaction
Vente
typologie
Penthouse
superficie
34 m²
chambres/pièces
2 (1 chambre, 1 autre), 1 bain/douche
étage
5° étage, avec ascenseur
autres caractéristiques
Porte blindée
Exposition externe
Balcon
Meublé
Cadres extérieurs double vitrage / métal
Coûts
prix
€ 75 000
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

A+

Options additionnelles

Contacter l'annonceur